Tuva tomannsbolig for skrå tomtPlantegning for Tuva for skrå tomtPlantegning for Tuva for skrå tomtFasade for Tuva for skrå tomtFasade for Tuva for skrå tomtFasade for Tuva for skrå tomt

Se flere av våre øvrige priser her: https://abchus.no/ferdighus-priser/

Tuva tomannsbolig - for skrå tomt

Funkispreg, store vinduer og et stilig kjøkken med barløsning er det som kjennetegner Tuva for skrå tomt. Med pulttak og stramme linjer på eksteriøret blir dette en moderne og kul tomannsbolig.

Går vi inn i boligen møtes vi først av en lys og flislagt entre, før vi videre møtes av en åpen kjøkken- og stueløsning med store vinduer. Boligen består av tre romslige soverom og to bad med moderne fliser i 60x60 på gulv og 30x60 på vegg. Begge baderommene har også downlights og varmekabler inkludert.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Dette huset kan finansieres gjennom Husbanken

Du kan søke om lån fra Husbanken til å bygge eller oppgradere bolig. Forutsetningen er at du planlegger for høy kvalitet innenfor miljøvennlige løsninger eller tilgjengelighet.

Våre boligkonsulenter gir deg god veiledning ifht. dine spørsmål tilknyttet finansierings løsninger, og vi har også en egen dedikert husbanklån spesialist i finansavdelingen.

Her kan du lese mer om Husbankens generelle krav.

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

1. Rådgivning

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg

blogg
Når du skal bygge drømmehuset, vil du gjerne ha høy kvalitet til en rimelig pris. I tillegg er det en fordel hvis du kan flytte inn så raskt som mulig. Takket være konseptet «ferdighus», er dette en drøm som enkelt kan oppfylles.
blogg
Å komme inn på boligmarkedet, er en utfordring. Spesielt når man er ung. Det som er sikkert er at trenden gjennom flere tiår har vist at en tomannsbolig er en god investering. Dette fordi en tomannsbolig er lett å omsette. En god plan kan derfor være å alliere seg med noen venner eller partnere, og bygge en tomannsbolig sammen med de.