Huskatalogen

Vi leverer nøkkelferdige boliger av høy kvalitet til en attraktiv pris. Alle våre boliger er komplett ved innflytting, og utgangspunktet for interiørvalgene er nøye valgt ut ved hjelp av dyktige interiørdesignere. Våre ferdighus er designet ut i fra hva våre kunder har fortalt oss om sine ønsker for drømmebolig.

Huskatalog

1. Velg leveringsmetode

2. Fyll inn personalia

Hent informasjon fra 1881Fyll inn manuelt
Har du tomt?

Vi har mottatt din bestilling

Dersom du ikke har tid til å vente på posten kan du alltids starte å bla i hustkatalogen digitalt.

Les katalogen nå

Vi har mottatt din bestilling

Takk for at du ønsker å lese huskatalogen, klikk på lenken for å lese nå!

Les katalogen nå

Våre andre kataloger

Disse katalogene kan du lese direkte på nett uten form for utfylling av personalia

Har du sjekket ut disse husmodellene?

Ingen resultater basert på filter du har valgt. Vennligst prøv på nytt.

Adele

Adele er en av våre mest populære ferdighus. Det er et stort og flott ferdighus i en herskapelig stil. Med hele 6 soverom passer dette perfekt for barnefamilier.

197,5 m2

6 (3) soverom

2 bad

Adele for skrå tomt

Adele - ferdighus for skrå tomter, herskapelig bolig. Luftig stue - og kjøkkenløsning i 1. etasje.

194,2 m2

4 (5) soverom

2 bad

Adele LUX

Adele LUX er et stort, herskapelig hus med klassiske linjer. Dette huset er på hele 375 kvadratmeter og har rom for alle slik at du kan invitere til feiringer med plass til hele storfamilien.

410,7 m2

5 soverom

5 bad

Alexandra

Alexandra er et ferdighus i en tradisjonell stil, med vakre, herskapelige elementer. Huset er vakkert og romslig, og går over to fulle etasjer.

212,9 m2

4 soverom

2 bad

Arwen

Når du trenger plass, og tomten er smal er Arwen det passende huset. Arwen er en moderne bolig med fem soverom, to bad og et romslig vaskerom, og er helt perfekt for den aktive familien.

167,7 m2

5 soverom

2 bad

Arwen A – med utleiedel

Arwen A er et moderne funkishus med tre soverom, to bad, et romslig vaskerom, og en åpen og praktisk planløsning. Har også egen løsning for hybelleilighet.

167,5 m2

3 soverom

3 bad

Les huskatalogen på nett, eller bestill den til postkassen

2020/11/artboard-1.jpg

Våre husmodeller leveres med Drømmekjøkkenet

2022/08/bakside-huskatalog-mockup-1536x2048.jpg

162/216 sider med inspirasjon. Bygg ditt nye hjem i dag!

Bestill huskatalogen til ABChus her. Vi leverer nøkkelferdige boliger av høy kvalitet til en attraktiv pris. Alle våre boliger er komplett ved innflytting, og utgangspunktet for interiørvalgene er nøye valgt ut ved hjelp av dyktige interiørdesignere.

I huskatalogen har vi samlet alle våre husmodeller, flere nyheter, spennende artikler og rikelig med inspirasjon til deg som planlegger å bygge din drømmebolig. Du kan lese katalogen digitalt via vår hjemmeside eller få den tilsendt i posten i løpet av 1-2 dager.

Kjernevirksomheten til ABChus er lav trehusbebyggelse av høy kvalitet. Dette oppnås gjennom produksjon av elementer på egen fabrikk, og montering av husene på byggeplass. Dette gir svært kort byggetid, og minimert risiko for feil og skader.

Våre ferdighus er designet ut i fra hva våre kunde har fortalt oss om sine ønsker for drømmeboligen. Disse har vi kombinert med vår tekniske ekspertise om hvordan du bygger best og mest effektivt. Som et resultat har vi utviklet forskjellige hus med planløsninger og design som er gjennomtenkt og tilrettelagt for familielivets ulike stadier.

Vi leverer støpt plate, komplett bad med fliser og innredning (til og med toalettrullholderen er inkludert!», samt kjøkken med hvitevarer som standard i alle våre ferdighus.

Har du en tomt, men vet ikke hvor du skal starte? Bestill katalogen hjem i dag, og book en uforpliktende boligprat med en av våre boligkonsulenter som hjelper deg i gang!
2020/11/artboard-4.jpg