Aktuelt

blogg
En tomannsbolig er en boligtype som passer utmerket når man ønsker å ha det romslig rundt seg, og samtidig vil bo på en økonomisk og sosial måte.

Signer kontrakt med oss i perioden 01.10.22 - 30.11.22 og få rabatt på tilvalg på kjøkken og hvitevarer til verdi av hele 70.000,-*

Ingen ønsker å betale mer enn de trenger når det gjelder strøm, særlig ikke nå hvor det er ekstra høye strømpriser. Heldigvis er det mye man kan gjøre for å få en hyggeligere strømregning. Her får du 10 gode tips.

Når dere skal bygge hus er det mange viktige valg å ta, et av dem er å finne planløsningen som er best for akkurat dere. I denne artikkelen finner du mange gode tips.

Veien til et ferdig drømmehus trenger ikke bestå av uendelige skisser og timelange samtaler og diskusjoner med arkitekt. Tro det eller ei, men veien til drømmehuset kan faktisk være gjennom en titt i vår huskatalog eller en av våre husmodeller for ferdighus og sparring med våre dyktige kolleger.

Kveldene blir mørkere, luften friskere og det er igjen tid til innekos. La deg inspirere av disse tipsene til å skape et lunt og innbydende høsthjem.

Du vil ha et flott kjøkken og bad, parkett på gulvet, spotter i taket, minst mulig feil ved huset i ettertid, og du ønsker det til en veldig god pris. Er det mulig? Ja, visst. Her får du tips til hvordan du bygger hus med gode løsninger uten at det koster skjorta.

blogg
ABChus besøkte Olav og Karen i dere herskapelige ferdighus Adele, og de kunne ikke vært mer fornøyde. De har skapt drømmehuset.

Vi bruker store deler av et døgn på å sove, og derfor er det viktig å ha et soverom som er både trygt og funksjonelt. Samtidig ønsker de fleste at soverommet skal ha et flott visuelt uttrykk, enten det er i moderne eller klassisk stil.

Boligens fasade er noe mange vektlegger når de skal bygge drømmehuset, da denne vil være avgjørende for husets visuelle uttrykk. Ved å se på en fasadetegning av et hus, vil du kunne se en detaljert fremstilling av huset.

Mange tyr ofte til plantegninger for hus når de skal finne drømmehuset. Det kan imidlertid også være aktuelt å se på plantegninger for en bolig du allerede har kjøpt. Kanskje du ønsker å visualisere nye måter å møblere eller bygge ut boligen på?

Vi i ABChus er stolte av å ha så mange populære ferdighus, og mye av æren for dette tilfaller arkitektene som bak hvert enkelt hus. Alle våre husmodeller er tegnet av dyktige og kreative arkitekter med øye for detaljer og gode planløsninger.

Dersom du skal ha et hus med mer enn ett plan, vil du som regel også ha behov for en trapp. Trappen gjør adkomsten fra én etasje til en annen mulig, og er en nødvendig del av de fleste hus.

ABChus søker etter en dyktig boligkonsulent for region Vest, og vi søker deg som har lang fartstid innen eiendom eller bygg og anleggs bransjen. Du må ha et brennende engasjement for kapitalsalg og god kundeservice.