Aktuelt

blogg
ABChus søker etter en dyktig boligkonsulent for region Vest, og vi søker deg som har lang fartstid innen eiendom eller bygg og anleggs bransjen. Du må ha et brennende engasjement for kapitalsalg og god kundeservice.

Generasjonsbolig er et begrep som beskriver en bolig der flere generasjoner bor sammen. Det er ofte slik at generasjonene da har sine egne, avgrensede deler i boliger. Konsepter er vanligere i andre land, men det forekommer også i Norge.

Kaffetrakteren putrer på kjøkkenbenken. Det er en rolig sommermorgen. Du slår dørene opp til terrassen og setter deg ut i sola og nyter en stille stund før resten av huset våkner. Det å ikke mye som slår følelsen av å ha sitt helt eget hus.

Det er ikke mye som er bedre, enn når man klarer å oppfylle en drøm som betyr mye for en. Noen drømmer om å bygge et hus, mens andre drømmer om å bygge et hus utenom det vanlige. Et hus man kan bo i lenge, et hus som har det lille ekstra og et hus med god plass til hele familien og litt til. - Nelly C er et slikt hus – moderne hus.

Nelly A, B og C, er en gjennomarbeidet boligserie med arkitekttegnede tilleggsmoduler. Vi kaller dette ”mulighetenes bolig”. Boliger som enkelt kan tilpasses etter tomt, økonomi og familiestørrelse. Serien har blitt utviklet med tanke på å skape gode, funksjonelle planløsninger, som passer til akkurat ditt behov.

Trenger du hjelp fra en husleverandør? Det kan være vanskelig å velge husleverandør i Norge, da det er over 80 forskjellige aktører i markedet. Flere av disse kan mest sannsynlig levere en bolig i det området der du ønsker å bygge.

Et hus med utleiedel gir deg mange økonomiske fordeler. Vi har snakket med ekspertene om hvilke fordeler som finnes ved å bygge med utleiedel.

blogg
Husdrømmen er nærmere enn du tror. ABChus inviterer til roadshow med popup-visning av noen av våre mest populære husmodeller. Her kan du se på ulike modeller i ro og mak, samt stille de spørsmålene du har rundt selve byggeprosessen.

Byggestilen på våre funkishus, byr på mange muligheter når det kommer til uttrykk, planløsninger og form. Her er noen av kjennetegnene på et typisk funkishus etter dagens standard.

Når du kjøper tomt utarbeides det en kjøpskontrakt mellom selger og kjøper. Hva slags informasjon skal en kjøpekontrakt for tomt inneholde, og hva er viktig å huske på? Her er alt du trenger å vite.

Dersom du skal kjøpe tomt, har du gjerne en del ubesvarte spørsmål. Hvordan kan jeg finne ledige tomter? Og hva koster egentlig en tomt? Det er også viktig å sette seg inn i hva du bør være obs på når du skal kjøpe en hustomt. Her finner du svar på alt du lurer på!

Dersom du er usikker på hvor tomtegrensen din går, finnes det flere mulige alternativer. Her forklarer vi deg alt du trenger å vite om oppmåling av tomt!

Har du en tomt og skal bygge en bolig eller en hytte, så må tomten være regulert for dette. Her er en enkel guide i regulering av tomt.

Vurderer du å kjøpe en bolig på en festetomt, eller lurer på hvilke rettigheter du har som fester på en tomt hvor du allerede bor? ABChus kan hjelpe deg.