Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene begynne å fly fra rom til rom. I dette vårmagasinet vil vi vise dere noen flotte, inspirerende rom og hva vi i ABChus leverer. Kos deg med magasinet og la deg inspirere! 
Året 2020 og starten på 2021 har hatt helt nye og annerledes utfordringer å by på enn vi har vært vant til. Det har vært mye usikkerhet, mye hjemmetid og vi har holdt mer avstand til hverandre enn tidligere. Annerledesåret har hatt en bratt læringskurve og tvunget oss til å tenke nytt. 
Vi har helt klart blitt mer kreative i hvordan vi skal utføre møter og andre settinger i jobbsammenheng. Vi i ABChus har brukt kreativiteten vår på et nytt vårmagasin. Her har vi latt drømmene våre få fritt utløp i vårens trender.

La deg inspirere av vårmagasinet 2021!

Les "Vårmagasinet" her.

Se rom for rom

Nelly for skråtomt er en perfekt moderne bolig med flotte estetiske løsninger. Dette er ferdighuset for deg som foretrekker god plass og luftig romfølelse. God takhøyde i stue og på kjøkken gir et flott og unikt særpreg. Her får du også store vinduer som fyller boligen med lys. Boligen kommer med en standard fargepalett som det er lett å innrede etter. Som tilvalg kan du oppgradere til valgfri NCS-farger. 

Hjemmet skal være et sted hvor man trives og føler trygghet. Det skal være et godt sted å invitere venner og familie.

I denne boligen kommer man inn i første etasje til en fin og stor stue-og kjøkken med L-løsning. Alle soverommene ligger i underetasjen i nærhet til baderom og en lun kjellerstue.

Husmodellen Nelly for skråtomt har fire soverom som alle ligger i nærhet til hverandre i underetasjen. Hva med å innrede et av rommene til et hyggelig gjesterom eller kontor?

4 tips til god søvn

1. Innred med farger Mal soverommet i en behagelig farge. Her har vi malt soverommet i Daydream. 

2. Prioriter søvnen Finn ut når du bør legge deg for å få nok søvn til å våkne utvhvilt. 

3. Finn roen Ro deg ned om kvelden med en god kveldsrutine. Ta en varm dusj, les en bok, skriv ned tanker, lytt på musikk eller drikk noe varmt. 

4. God døgnrytme Å få tilstrekkelig mengde dagslys hver dag, stå opp og legge seg ved omtrent samme tid, gir bedre døgnrytme og søvn. 

Les resten av tipsene i vårmagasinet. 

Gå sammen om å bygge

Noelle eller Noelle XL er en moderne tomannsbolig med gode planløsninger. Å komme inn på boligmarkedet er en utfordring. Spesielt når man er ung. Det som er sikkert er at trenden gjennom flere tiår har vist at en tomannsbolig er en god investering. Dette fordi en tomannsbolig er lett å omsette. En god plan kan derfor være å alliere seg med noen venner eller partnere, og bygge en tomannsbolig sammen med dem. 

De tre soverommene i hver enhet ligger i andre etasje i nærhet til den luftige loftstuen.

Klassisk og romslig

Ta en titt på husmodellen Alexandra. Et flott og stort familiehus. En vakker, klassisk og romslig bolig. Her får du to bad og fire store soverom. Boligen er på hele 213,3 kvadratmeter. 
I første etasje møter du først en stor og romlig entre, samt en sportsbod og et stort vaskerom med en praktisk utgang til bakkeplan. Dobbeltdør inn til kjøkken - og stuedel på nesten 70 kvadratmeter. Her kan man samle storfamilien. 

Stuen i Alexandra

Hvem vil ikke ha denne loftstuen?

Loftstuen i Alexandra er på hele 30 kvadratmeter og med tre store vinduer. Her får du mye lys inn!

Loftstuen i Alexandra

Pynteputer og pledd gjør stuen hyggelig. Vi har valgt å ha mange puter sammen i sofaen.
Her har vi satt sammen ulike farger, former og mønstre.
God innmat i dun er en god investering. Vil du endre på uttrykket, bytt kun trekkene.
Slik styler du med pynteputer
  • Bruk gjerne forskjellige former, størrelser og mønstre.
  • Bestem deg for en fargepalett.
  • Bruk gjerne kombinasjon med matte og blanke overflater. Ta gjerne inn fargen fra andre elementer i rommet.
Abchus
AbchusAbchus
Her har vi stylet hovedsoverommet i en tidløs - klassisk stil.
Går du med en drøm om å bygge deg hus? Kontakt ditt lokale avdelingskontor for en uforpliktende boligprat.
Sosiale medier-ansvarlig

Iselin Øverland

Sosiale medier - ansvarlig

blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se hele 34 unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

null
I hele oktober kan du være med i trekningen av flotte premier. Det du må gjøre er å skanne QR-koden vår, og bestille huskatalogen enten hjem i posten eller lese den digitalt her via vår hjemmeside.
null
Vil du vinne den utrolig lekre VisionLine bålbøtten i metall fra Peisselskabet? Verdi kr. 4990 per stk. Perfekt for å skape ekstra kos og for å få mest mulig ut av høstdagene.⁠
null
Dalen Bygg og Anlegg i Rykene utenfor Arendal satser nå i ferdighusmarkedet i Agder. Selskapet har inngått samarbeidsavtale med ABChus, og tror potensialet i lokalmarkedet rundt Arendal og Kristiansand er opptil 10 hus årlig.