Bygge hus

Planløsninger
Når dere skal bygge hus er det mange viktige valg å ta, et av dem er å finne planløsningen som er best for akkurat dere. I denne artikkelen finner du mange gode tips.

Du vil ha et flott kjøkken og bad, parkett på gulvet, spotter i taket, minst mulig feil ved huset i ettertid, og du ønsker det til en veldig god pris. Er det mulig? Ja, visst. Her får du tips til hvordan du bygger hus med gode løsninger uten at det koster skjorta.

ABChus besøkte Olav og Karen i dere herskapelige ferdighus Adele, og de kunne ikke vært mer fornøyde. De har skapt drømmehuset.

Vi bruker store deler av et døgn på å sove, og derfor er det viktig å ha et soverom som er både trygt og funksjonelt. Samtidig ønsker de fleste at soverommet skal ha et flott visuelt uttrykk, enten det er i moderne eller klassisk stil.

Boligens fasade er noe mange vektlegger når de skal bygge drømmehuset, da denne vil være avgjørende for husets visuelle uttrykk. Ved å se på en fasadetegning av et hus, vil du kunne se en detaljert fremstilling av huset.

Mange tyr ofte til plantegninger for hus når de skal finne drømmehuset. Det kan imidlertid også være aktuelt å se på plantegninger for en bolig du allerede har kjøpt. Kanskje du ønsker å visualisere nye måter å møblere eller bygge ut boligen på?

Vi i ABChus er stolte av å ha så mange populære ferdighus, og mye av æren for dette tilfaller arkitektene som bak hvert enkelt hus. Alle våre husmodeller er tegnet av dyktige og kreative arkitekter med øye for detaljer og gode planløsninger.

ABChus tilvalgstrappen Solveig fra Trapperingen
Dersom du skal ha et hus med mer enn ett plan, vil du som regel også ha behov for en trapp. Trappen gjør adkomsten fra én etasje til en annen mulig, og er en nødvendig del av de fleste hus.

ABChus søker etter en dyktig boligkonsulent for region Vest, og vi søker deg som har lang fartstid innen eiendom eller bygg og anleggs bransjen. Du må ha et brennende engasjement for kapitalsalg og god kundeservice.

Generasjonsbolig er et begrep som beskriver en bolig der flere generasjoner bor sammen. Det er ofte slik at generasjonene da har sine egne, avgrensede deler i boliger. Konsepter er vanligere i andre land, men det forekommer også i Norge.

Kaffetrakteren putrer på kjøkkenbenken. Det er en rolig sommermorgen. Du slår dørene opp til terrassen og setter deg ut i sola og nyter en stille stund før resten av huset våkner. Det å ikke mye som slår følelsen av å ha sitt helt eget hus.

Det er ikke mye som er bedre, enn når man klarer å oppfylle en drøm som betyr mye for en. Noen drømmer om å bygge et hus, mens andre drømmer om å bygge et hus utenom det vanlige. Et hus man kan bo i lenge, et hus som har det lille ekstra og et hus med god plass til hele familien og litt til. - Nelly C er et slikt hus – moderne hus.

Nelly A, B og C, er en gjennomarbeidet boligserie med arkitekttegnede tilleggsmoduler. Vi kaller dette ”mulighetenes bolig”. Boliger som enkelt kan tilpasses etter tomt, økonomi og familiestørrelse. Serien har blitt utviklet med tanke på å skape gode, funksjonelle planløsninger, som passer til akkurat ditt behov.

Trenger du hjelp fra en husleverandør? Det kan være vanskelig å velge husleverandør i Norge, da det er over 80 forskjellige aktører i markedet. Flere av disse kan mest sannsynlig levere en bolig i det området der du ønsker å bygge.