Bygge hus

null
Det er viktig å bytte filter i din Kardia-enhet minst en gang i året, helst hvert halvår for best mulig ventilasjon. Dette opprettholder den rene luften som kommer fra ventilasjonen og ut i ditt ferdighus.

ABChus har et bredt utvalg av ferdighus, og fleste av våre boliger tilfredsstiller Husbankens krav til finansiering.

Våre ferdighus leveres med smarthusteknologi som standard. Alt kontrolleres i mobil-applikasjonen, der du også har oversikt over morgendagens strømpriser. For deg som kunde betyr at du raskt og enkelt kan redusere strømutgiftene med tusenvis av kroner.

ABChus møter Kari Anne og Øivind hjemme hos paret i deres nybygde ferdighus Arwen i Malvik kommune utenfor Trondheim.

En tomannsbolig er en boligtype som passer utmerket når man ønsker å ha det romslig rundt seg, og samtidig vil bo på en økonomisk og sosial måte.

Når dere skal bygge hus er det mange viktige valg å ta, et av dem er å finne planløsningen som er best for akkurat dere. I denne artikkelen finner du mange gode tips.

ABChus besøkte Olav og Karen i dere herskapelige ferdighus Adele, og de kunne ikke vært mer fornøyde. De har skapt drømmehuset.

Soverommet i funkishuset Arwen - ABChus
Vi bruker store deler av et døgn på å sove, og derfor er det viktig å ha et soverom som er både trygt og funksjonelt. Samtidig ønsker de fleste at soverommet skal ha et flott visuelt uttrykk, enten det er i moderne eller klassisk stil.

Boligens fasade er noe mange vektlegger når de skal bygge drømmehuset, da denne vil være avgjørende for husets visuelle uttrykk. Ved å se på en fasadetegning av et hus, vil du kunne se en detaljert fremstilling av huset.

Mange tyr ofte til plantegninger for hus når de skal finne drømmehuset. Det kan imidlertid også være aktuelt å se på plantegninger for en bolig du allerede har kjøpt. Kanskje du ønsker å visualisere nye måter å møblere eller bygge ut boligen på?

Vi i ABChus er stolte av å ha så mange populære ferdighus, og mye av æren for dette tilfaller arkitektene som bak hvert enkelt hus. Alle våre husmodeller er tegnet av dyktige og kreative arkitekter med øye for detaljer og gode planløsninger.

Dersom du skal ha et hus med mer enn ett plan, vil du som regel også ha behov for en trapp. Trappen gjør adkomsten fra én etasje til en annen mulig, og er en nødvendig del av de fleste hus.

ABChus søker etter en dyktig boligkonsulent for region Vest, og vi søker deg som har lang fartstid innen eiendom eller bygg og anleggs bransjen. Du må ha et brennende engasjement for kapitalsalg og god kundeservice.

Generasjonsbolig er et begrep som beskriver en bolig der flere generasjoner bor sammen. Det er ofte slik at generasjonene da har sine egne, avgrensede deler i boliger. Konsepter er vanligere i andre land, men det forekommer også i Norge.