Går du med planer om å bygge deg hus? Dersom du signerer kontrakt med oss ved kjøp av enebolig innen 31.12.20 får du 30% rabatt på alt av tilvalg på kjøkken og hvitevarer.

Kjøkkendrøm

Våre husmodeller har kjøkken fra Drømmekjøkkenet og hvitevarer fra Siemens! Med Drømmekjøkkenet får kundene et mer betydelig større utvalg og mulighet for individuell tilpassing av drømmehuset sitt. Drømmekjøkkenet har et bredt og tidsriktig sortiment og er en trygg leverandør som produserer kvalitetsprodukter med lang levetid.  
Dersom du signerer kontrakt med oss ved kjøp av enebolig innen 31.12.20 får du 30% rabatt på tilvalg på kjøkken og hvitevarer.

VÅRE KJØKKEN

  • Solid (leveres som standard og leveres ikke med rabattert pris)
  • Stil: stilren kjøkkenvariant, leveres i den moderne grønngrå fargen, med greplist i grafittgrått.
  • Star: profilert kjøkkenfront med et stramt uttrykk og en klassisk vri. Leveres i fargene hvit og mørkegrå som tilvalg.
  • Metro: stilren kjøkkenfront i sortbeiset eik. Kjøkkenfronten passer like godt i det moderne som det klassiske huset.
Abchus
AbchusAbchus
Foto: Drømmekjøkkenet

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi treffer deg gjerne for en hyggelig boligprat ved et av våre avdelingskontorer, via telefon, chat eller e-post. Vi har også mulighet for digitale møter og visninger av flere av våre hus. Ta kontakt med oss i dag!
Sosiale medier-ansvarlig

Iselin Øverland

Sosiale medier - ansvarlig

blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se hele 34 unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

null
Etter en liten kjøretur i idylliske omgivelser nærmer vi oss Aurskog i Aurskog-Høland kommune. Her har det unge paret Thea og Thomas bygget drømmehuset på en stor og landlig hjørnetomt.
null
Husdrømmen er nærmere enn du tror..
Huskatalogen 2021
«Boligdrømmen» smak på ordene, og la tankene begynne å fly fra rom til rom. Nytt bad, eget kjøkken, soverom til barna og ikke minst din egen romslige stue hvor du kan krølle beina under et pledd og fordype deg i en spennende roman. Vår nye huskatalog 2021, kan nå leses  digitalt.