Fem gode grunner til å velge enebolig fra ABChus

image

Visste du at ABChus i Trøndelag kan sørge for at du får et innflyttingsklart, nytt hus på helt ned til fem måneder til avtalt fastpris?

– Det er mange som ikke er klar over fordelene med å velge å sette opp en enebolig fra ABChus. Alt du trenger er ei tomt, så hjelper vi deg videre, sier teamleder for ABChus i Trøndelag, Jeanette Sæther.

Det ble Inger-Margrethe Finserås og Tore Simavik raskt klar over da de møtte Sæther på ei messe i Trondheim:

Fornøyde kunder av ABChus i Trondheim

- Vi skulle jo ikke ha sånn kompletthus, vi! Men etter mange timer med Jeanette, og møter hos ABChus på Moholt med tegner, signerte vi kontrakt - på ikke mindre enn tre boenheter!, forteller paret.

- Prosessen har hele tiden vært god og føltes trygg. DET betyr alt - når det er mye penger og store verdier på spill. Vi gleder oss nå til å snart flytte inn i nytt hus, vår tomannsbolig av type «Ella» - og vil med glede anbefale de som går med nytt-hus-drøm om å vurdere ABChus! Les mer om ABChus Trøndelag her.

Grunn 1: Det blir som avtalt

Det er ingen grunn til bekymring rundt byggetid eller prisoverskridelser når du kjøper et ABChus.

– Når du signerer en avtale om kjøp av hus hos oss, så skal du føle deg 100 prosent trygg på at alt blir slik som det er avtalt i kontrakten. Vi holder det vi lover, understreker Sæther.

Husmodellen Wide er en stor funkisbolig på hele 186 kvadratmeter

Grunn 2: Pris

Teamleder og boligkonsulent i ABChus avdeling Trondheim Jeanette Sæther

– Våre hus leveres ferdige på tomta til overkommelige og attraktive priser. Du kan få en ferdig enebolig fra 3 millioner kroner og oppover, alt etter hvilken boligtype du velger å gå for, forteller Sæther.

Akkurat som når du kjøper en bil, kan du velge ønsket boligtype i ABChus sin huskatalog av boliger, og velge tilvalg basert på dine egne preferanser: Annet kjøkken, annet type gulv, andre farger også videre.

Teamlederen understreker at det aldri skal påløpe ekstra kostnader enn det som er avtalt i kontrakten:

– Når du får tilbudet fra oss og har signert, med eventuelle tilvalg inkludert, så er det den prisen som gjelder. Uansett. Nyskjerrig på boliger fra ABChus? Se husmodellene her.

Grunn 3: Kort byggetid

Ved å velge ABChus får du et ferdig hus på helt ned i fem måneder - alt avhengig av størrelse på bygget.

– Vi har også vært nede i fire måneders byggetid fra signert kontrakt til innflyttingsklart hus, men bruker lengre tid på boliger som er av en mer omfattende størrelse, forteller boligkonsulent Frode Pedersen.

Hva er inkludert i fastprisen?

  • Smarthus
  • Komplett kjøkken fra Drømmekjøkkenet/Hvitevarer fra Siemens
  • Parkett i begge etasjer
  • Trapp fra Trapperingen
  • Malte gipsvegger med listefritt i himlingen
  • Flislagt bad - varmekabler i bad og entré.
  • Teknisk enhet fra Kardia
  • Støpt plate/grunnmur.
  • Gratis tomtebefaring og plassering av huset i 3D på tomten
  • Vi har kort byggetid!

Grunn 4: God kvalitet

Alt du trenger til oppføringen, sørger ABChus for. Og du skal ikke bekymre deg over kvaliteten på selve huset eller håndverkerjobben som gjøres.

– Vi har egne snekkere ansatt og byggeledere med på laget som skal forsikre seg om at kvaliteten på bygget er god. I tillegg jobber vi med håndplukkede samarbeidspartnere på blant annet el og VVS, forklarer Sæther.

Selve huselementene som fraktes til byggeplassen, produseres på ABChus sin egen fabrikk.

– Fabrikken vår blir sertifisert av SINTEF årlig, forklarer Sæther og legger til:

– Når du flytter inn i et ABChus, så får du smarthusteknologi på kjøpet. Med en egen app på telefonen kan du blant annet styre temperatur, lys og ventilasjon, som gir økt komfort i hjemmet. Teknologien måler også luftkvaliteten i boligen, noe som er blitt veldig viktig.
Et Smarthus gjør også boligen sikrere og mer miljøvennlig.

Grunn 5: Nøkkelferdig hus - klart til innflytting

Alle boliger fra ABChus leveres komplett ferdige. Du kan flytte rett inn fra overtakelsesdagen.

– Dette er noe vi ser at kundene setter stor pris på! smiler Sæther sammen med resten av salgsapparatet ved ABChus Trøndelag.

Velkommen til oss i Trondheim

Tilbyr gratis tomtebefaring

ABChus tilbyr gratis tomtebefaring og plassering av hus i 3D på din tomt. Dette for å se akkurat hvordan det kan bli på din eiendom. Ta kontakt her for mer informasjon om våre ferdighus.

VISSTE DU AT ABChus Trøndelag ...

... er det eneste ABChus-salgskontoret i Midt-Norge og ligger lengst nord i landet? Kontoret finner du på Moholt i Trondheim, med adresse Brøsetveien 164. ... har egen teknisk avdeling og driftsavdeling med egne byggelag? ... gir råd og yter kundeservice ut til kunder i hele Trøndelag fylke? ... jobber både med privatmarkedet og proffmarkedet? ...  kommer på en gratis befaring dersom du planlegger å bygge ny bolig?

... er det eneste ABChus-salgskontoret i Midt-Norge og ligger lengst nord i landet? Kontoret finner du på Moholt i Trondheim, med adresse Brøsetveien 164. ... har egen teknisk avdeling og driftsavdeling med egne byggelag? ... gir råd og yter kundeservice ut til kunder i hele Trøndelag fylke? ... jobber både med privatmarkedet og proffmarkedet? ...  kommer på en gratis befaring dersom du planlegger å bygge ny bolig?

Les huskatalogen vår digitalt eller bestill den hjem GRATIS i posten. Ta gjerne en titt hjemmesiden hvor du kan se våre husmodeller og hyttemodeller.

Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.

Populære tema

Populære tema
Bygge husHytteMest lest
Huskatalogen 2022_2023

Bygge FERDIGHUS? Våre ferdighus er nøkkelferdig og du kan flytte rett inn!

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Hurtignavigering