Har du byggeplaner i Trøndelag?

image

Drømmer du om å bygge ferdighus i Trøndelag? Da bør du ta turen innom våre flotte kontorer sentralt i Trondheim by. Her møter du våre flinke medarbeidere som bistår deg på veien mot ditt drømmehjem. Kontoret server kunder fra Trøndelag fylke. Velkommen skal du være!

Vi hjelper deg på veien mot drømmehuset! Du finner oss i flotte kontorer sentralt i Trondheim, og treffer deg gjerne for en gratis og uforpliktende boligprat og tomtebefaring. Du treffer oss her: Brøsetvegen 164, 7069 Trondheim.

Se funkishuset Wide!

Wide er en designperle med rette linjer og en godt utnyttet planløsning. Dette er boligen for deg som ønsker plass til å ha hele familien samlet. Her kan du nyte sommerkveldene på terrassen eller invitere til lystige lag i den åpne stue- og kjøkkenløsningen. Jobber du hjemmefra har vi gjort plass til et eget kontor i 1. etasje, dette ligger i tilknytning til et stort, ekstra rom som også kan brukes til både TV-stue eller gjesterom.

Husmodellen Wide i kveldsstemning

Nøkkelferdige boliger til en attraktiv pris

  • Smarthus
  • Komplett kjøkken fra Drømmekjøkkenet/Hvitevarer fra Siemens
  • Parkett i begge etasjer
  • Trapp fra Trapperingen.
  • Malte gipsvegger med listefritt i himlingen
  • Flislagte bad - varmekabler på baderom og entré
  • Teknisk enhet fra Kardia og Støpt plate/grunnmur
  • Vi har kort byggetid!

Møt oss i Trondheim

Hils på våre boligkonsulenter i Trondheim! Teamet er faglig sterkt og har lokal kjennskap til området. Kom innom for en uforpliktende boligprat og en kopp kaffe!

Jeanette Sæther

Jeanette har utdanning innenfor interiørdesign og journalistikk, og har lang erfaring med kundeservice. Hun har jobbet i ABChus i snart 3 år og kjenner prosessen og produktene godt, ettersom hun også har jobbet som kunderådgiver i ABChus. For Jeanette skal kunden føle seg ivaretatt på veien mot sitt drømmehus, fra første kundemøte og gjennom hele byggeprosessen.

Tlf: 482 00 140 / Mail: jeanette.saether@abchus.no

Teamleder og boligkonsulent i Trondheim, Jeanette Sæther

Frode Pedersen

Frode har sin bakgrunn fra interiørdesign og konseptutvikling gjennom egen retail-virksomhet. I ABChus har han jobbet med byggeledelse og prosjektstyring, før han flyttet over til oss i salgsavdelingen. Frode er en erfaren fagmann som er vant med å jobbe for, og med mennesker. For Frode har kunden alltid vært i fokus.

Tlf: 928 33 440 / Mail: frode.pedersen@abchus.no

Boligkonsulent i ABChus Trondheim Frode Pedersen

Hos oss får du gratis befaring!

Vi i ABChus tilbyr gratis tomtebefaring og plassering av huset i 3D på tomten. Hos oss treffer du faglig sterke tekniske tegnere som hjelper til med ditt prosjekt.

Teknisk tegner hjelper kunder på Roadshow i Rælingen

Les huskatalogen vår digitalt eller bestill den hjem GRATIS i posten. Ta gjerne en titt hjemmesiden hvor du kan se våre husmodeller og hyttemodeller.

Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.

Populære tema

Populære tema
Bygge husHytteMest lest
Huskatalogen 2022_2023

Bygge FERDIGHUS? Våre ferdighus er nøkkelferdig og du kan flytte rett inn!

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Hurtignavigering