Er du på jakt etter et ferdighus med spennende arkitektur? Wide er en designperle med rette linjer og en godt utnyttet planløsning. Dette er boligen for deg som ønsker plass til å ha hele familien samlet. Her kan du nyte sommerkveldene på terrassen eller invitere til lystige lag i den åpne stue- og kjøkkenløsningen.
Boligen har både garasje og carport integrert i huset, og fra garasjen og sportsboden har du direkte tilgang til et praktisk vaskerom. Tar du trappen opp til hovedetasjen blir du møtt av store glassflater som gir rikelig med lys inn. Vinduene er også med på å trekke naturen godt inn i rommet.

Boligen har også en stor terrasse på hele 53 kvadratmeter

Det første du ser er et stort og moderne kjøkken som inviterer til fellesskap rundt både spisebordet og kjøkkenøyen. I tilknytning til kjøkkenet har du også en romslig stue med en deilig peis som er plassert sentralt i rommet. I denne etasjen finner du husets hovedsoverom med eget bad og walkin-garderobe. Fra hovedsoverommet er det også utgang til en egen sone på terrassen, her kan du nyte kaffen i morgensolen i fred og ro.

Åpen stue- og kjøkkenløsning med store, deilige vindusflater

Boligen består av store rom for en hver smak. Hva med å innrede til et praktisk hjemmekontor i "stue 1" i første etasje? Her har du også egen dør ut, slik at kunder eller besøkende enkelt kan komme inn til deg direkte på kontoret. Ta en titt på planløsningen i boligen!

Se planløsningen av boligen

Denne boligen finnes i flere varianter: Wide "basic", Wide med hybel og Wide tilpasset skråtomt. Ta kontakt med din lokale boligkonsulent for mer informasjon.

Hovedsoverommet har eget baderom og walkin-garderobe, samt utgang til egen sone på terrassen

Ønsker du en sone hvor du kan trekke deg tilbake i ro og fred er dette soverommet for deg. Her får du ditt egne friområde med et romslig bad, walkin-garderobe og utgang til egen sone på terrassen. Her kan du nyte kaffen i morgensolen i fred og ro.
Vi i ABChus har egne tekniske tegnere og boligkonsulenter som bistår deg med både gratis tomtebefaring og plassering av huset i 3D på tomten. Dette for at vi kan kartlegge, samt vise deg akkurat hvordan det vil bli på eiendommen din.

Stilrent og moderne kjøkken

Kjøkken fra Drømmekjøkkenet gir kundene våre et betydelig større utvalg og mulighet for individuell tilpassing av drømmehuset sitt. Drømmekjøkkenet har et bredt og tidsriktig sortiment og er en trygg leverandør som produserer kvalitetsprodukter med lang levetid.

Wide har et romslig og praktisk kjøkken med store vindusflater

Kjøkkenet i nyheten Wide er et stort og praktisk kjøkken med god lagringsplass. Dette er kjøkkenfronten Bistro Finer som leveres som tilvalg til alle våre boliger.

Hva er inkludert i prisen?

Våre ferdighus er designet ut i fra hva våre kunder har fortalt oss om sine ønsker for drømmebolig. Disse har vi kombinert med vår tekniske ekspertise om hvordan du bygger best og mest effektivt. Som et resultat har vi utviklet forskjellige hus med planløsninger og design som er gjennomtenkt og tilrettelagt for familielivets ulike stadier.

Husmodellen Wide i kveldsstemning

I samarbeid med interiørkonsulenter er farger, overflater, kjøkken og innredning av baderom valgt med fokus på kvalitet og trender. Du kan velge å bygge huset som det er designet i utgangspunktet, eller du kan velge en rekke tilvalg. Ønsker du å lese mer om våre tilvalg? Se tilvalgskatalogen her.

Hva er inkludert i leveransen?

  • Smarthus
  • Komplett kjøkken fra Drømmekjøkkenet
  • Hvitevarer fra Siemens
  • Trapp fra Trapperingen
  • Peis fra Peisselskabet
  • Flislagte bad med store, moderne fliser, varmekabler og downlights
  • Malte gipsvegger med listefritt i himlingen
  • Parkett i begge etasjer
  • Støpt plate / grunnmur er inkludert
Har du en tomt allerede, anbefaler vi alltid å ta en uforpliktende tomtebefaring og en boligprat med en av våre boligkonsulenter. Vi har tekniske tegnere som også tilbyr gratis plassering av huset på din tomt i 3D. Dette for å se akkurat hvordan det kan bli på din eiendom.
Les huskatalogen vår digitalt eller bestill den hjem GRATIS i posten. Ta gjerne en titt hjemmesiden hvor du kan se våre husmodeller.

Les den inspirerende huskatalogen på hele 164 sider.

Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.
blogg

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

ABChus salgskontoret i Bergen
ABChus søker etter en dyktig boligkonsulent for region Vest, og vi søker deg som har lang fartstid innen eiendom eller bygg og anleggsbransjen. Du må ha et brennende engasjement for kapitalsalg og god kundeservice.
Noelle
Generasjonsbolig er et begrep som beskriver en bolig der flere generasjoner bor sammen. Det er ofte slik at generasjonene da har sine egne, avgrensede deler i boliger. Konsepter er vanligere i andre land, men det forekommer også i Norge.
Nelly C fasade forside i brunt og svart
Det er ikke mye som er bedre, enn når man klarer å oppfylle en drøm som betyr mye for en. Noen drømmer om å bygge et hus, mens andre drømmer om å bygge et hus utenom det vanlige. Et hus man kan bo i lenge, et hus som har det lille ekstra og et hus med god plass til hele familien og litt til. - Nelly C er et slikt hus - moderne hus.