Stuen i husmodellen Atwen - Naturlig og kontinentaltStuen i husmodellen Arwen - mørkt og maskulin stilStuen i Arwen - lyst og nordisk stilKjøkkenet i funkishuset ArwenKjøkkenet i funkishuset ArwenKjøkkenet i funkishuset ArwenSoverommet i funkishuset Arwen - ABChusSoverommet i funkishuset Arwen - ABChusSoverommet i funkishuset Arwen - ABChusPlantegning for Arwen B – med carportPlantegning for Arwen B – med carportFasade for Arwen B – med carportFasade for Arwen B – med carportFasade for Arwen B – med carportFasade for Arwen B – med carport

Se flere av våre øvrige priser her: https://abchus.no/ferdighus-priser/

Er du på jakt etter et arealeffektivt hus med funkispreg?

Arwen B er et moderne funkishus med stram signatur og en planløsning som passer perfekt for en familie. Boligen har tre romslige soverom, to bad og et romslig vaskerom. Her får du også en praktisk carport med sportsbod i nær tilknytning til inngangspartiet.

I denne funkisboligen finner du oppholdsrommene i andre etasje. Her finner vi en åpen stue- og kjøkkenløsning, samt et hovedsoverom med tilhørende bad og omkledningsrom. Den åpne planløsningen gjør området sosialt og inkluderende. Nyt lange sommerkvelder med godt selskap på den overbygde verandaen.

Dette huset kan finansieres gjennom Husbanken

Du kan søke om lån fra Husbanken til å bygge eller oppgradere bolig. Forutsetningen er at du planlegger for høy kvalitet innenfor miljøvennlige løsninger eller tilgjengelighet.

Våre boligkonsulenter gir deg god veiledning ifht. dine spørsmål tilknyttet finansierings løsninger, og vi har også en egen dedikert husbanklån spesialist i finansavdelingen.

Her kan du lese mer om Husbankens generelle krav.

Skulle du ha behov for flere soverom? I Arwen-serien finnes også Arwen med fem soverom, Arwen A med utleiemuligheter og Arwen tilpasset skråtomt.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Funkishus Arwen

Arwen er designet ut ifra et behov etter en bolig med liten grunnflate. Vi ser jo at tomter i tettbebygde strøk blir mindre og mindre og vi trengte derfor en slik bolig. Og vi er svært fornøyd med hvordan vi har klart å designe Arwen!

Øyvind Nilsen, Produktsjef

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

1. Rådgivning

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg

blogg
Arwen er et funkishus hvor oppholdsrommene er i 2. etasje. Her finner vi stue og kjøkken, samt et soverom med tilhørende bad og walk-in garderobe. Ønsker du å vite mer om våre nøkkelferdige hus?