ArwenStuen i husmodellen Atwen - Naturlig og kontinentaltStuen i husmodellen Arwen - mørkt og maskulin stilStuen i Arwen - lyst og nordisk stilKjøkkenet i funkishuset ArwenKjøkkenet i funkishuset ArwenKjøkkenet i funkishuset ArwenSoverommet i funkishuset Arwen - ABChusSoverommet i funkishuset Arwen - ABChusSoverommet i funkishuset Arwen - ABChusPlantegning for Arwen B – med carportPlantegning for Arwen B – med carportFasade for Arwen B – med carportFasade for Arwen B – med carport

Pris Øst: Nøkkelferdig fra 4.271.000 kr inkl. mva
Pris Vest: På forespørsel
Pris Midt: På forespørsel

Er du på jakt etter et arealeffektivt hus med funkispreg?

Arwen er et moderne funkishus med tre soverom, to bad og et romslig vaskerom, og er helt perfekt for den aktive familien. Her får du også en praktisk carport med sportsbod i nær tilknytning til inngangspartiet.

Dette er et funkishus hvor oppholdsrommene er i 2. etasje. Her finner vi stue og kjøkken, samt et soverom med tilhørende bad og walk in garderobe. Den åpne planløsningen gir mulighet for gode samtaler, uansett hvor i etasjen du befinner deg. Nyt lange sommerkvelder eller en fin ettermiddag om høsten på den overbygde terrassen i andre etasje.

Skulle du ha behov for flere soverom?  Nå har du mulighet til å endre på husets planløsning ved å fjerne carporten og ha 2 ekstra soverom der carporten var, om du skulle ønske dette. Boligen får du også til skrå tomt.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Funkishus Arwen

Arwen er designet ut ifra et behov etter en bolig med liten grunnflate. Vi ser jo at tomter i tettbebygde strøk blir mindre og mindre og vi trengte derfor en slik bolig. Og vi er svært fornøyd med hvordan vi har klart å designe Arwen!

Øyvind Nilsen, Produktsjef

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

1. Rådgivning

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg

blogg
Arwen er et funkishus hvor oppholdsrommene er i 2. etasje. Her finner vi stue og kjøkken, samt et soverom med tilhørende bad og walk-in garderobe. Ønsker du å vite mer om våre nøkkelferdige hus?