nelly for skrå tomt.

Nelly - ferdighus for skrå tomter.

Dette er et moderne hus med flotte estetiske løsninger. Dette er ferdighuset for deg som foretrekker god plass og luftig romfølelse. Mønt tak i stue og på kjøkken gir boligen et flott og unikt særpreg. Her får du også store vinduer som fyller boligen med lys.

product icon

Moderne hus

4 soverom

product icon

P-rom: 147 m2

BRA: 159,2 m2


Boligen er tilpasset skrånede tomter og har oppholdsrom og inngangspartiet i første etasje, mens soverommene samt vaskerom er lagt til underetasjen. I underetasjen finner vi også en ekstra stue, hvor de yngre kan boltre seg i lek. Fra denne stuen har man også direkte adkomst til uteområdet. Ta en titt på en av våre kunders hjem: https://abchus.no/aktuelt/bygge-hus/hjemme-hos-iselin-og-stian/

Nelly - tilpasset skrå tomt

Boligen har store vinduer som fyller huset med mye lys. Dette er ferdighuset for deg som foretrekker en luftig romfølelse.

Anne-Britt Kristiansen, Arkitekt

Byggeprosessen

null

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Relaterte ferdighus

Noomi er et av våre mest populære ferdighus. Dette er en moderne og billig enebolig av høy kvalitet.

Når du trenger plass, og tomten er smal er Arwen det passende huset. Arwen er en moderne bolig med tre soverom, to bad og et romslig vaskerom, og er helt perfekt for den aktive familien.

Populære innlegg

Nelly et rimelig hus

Du vil ha et flott kjøkken og bad, parkett på gulvet, spotter i taket, minst mulig feil ved huset i ettertid, og du ønsker det til en veldig god pris. Er det mulig? Ja, visst. Her får du tips til hvordan du bygger hus med gode løsninger uten at det koster skjorta.