nelly for skrå tomt

Nelly - ferdighus for skrå tomter.

Dette er et moderne hus med flotte estetiske løsninger. Dette er ferdighuset for deg som foretrekker god plass og luftig romfølelse. Mønt tak i stue og på kjøkken gir boligen et flott og unikt særpreg. Her får du også store vinduer som fyller boligen med lys.

product icon

Moderne hus

4 soverom

product icon

P-rom: 147 m2

BRA: 159,3 m2


Boligen er tilpasset skrånede tomter og har oppholdsrom og inngangspartiet i første etasje, mens soverommene samt vaskerom er lagt til underetasjen. I underetasjen finner vi også en ekstra stue, hvor de yngre kan boltre seg i lek. Fra denne stuen har man også direkte adkomst til uteområdet. Ta en titt på en av våre kunders hjem: https://abchus.no/aktuelt/bygge-hus/hjemme-hos-iselin-og-stian/

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Nelly - tilpasset skrå tomt

Boligen har store vinduer som fyller huset med mye lys. Dette er ferdighuset for deg som foretrekker en luftig romfølelse.

Anne-Britt Kristiansen, Arkitekt

Byggeprosessen

null

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg

Nelly et rimelig hus

Du vil ha et flott kjøkken og bad, parkett på gulvet, spotter i taket, minst mulig feil ved huset i ettertid, og du ønsker det til en veldig god pris. Er det mulig? Ja, visst. Her får du tips til hvordan du bygger hus med gode løsninger uten at det koster skjorta.