Stue i Nelly SkråSpisestuedelen i Nelly skråNelly kjøkkenNelly soverom tilpasset skrå tomtStue 2 i Nelly skråNelly baderomskabinSoverom i Nelly skråSoverom i Nelly skråBarnerommet i NellyPlantegning for Nelly for skrå tomtPlantegning for Nelly for skrå tomtFasade for Nelly for skrå tomtFasade for Nelly for skrå tomtFasade for Nelly for skrå tomtFasade for Nelly for skrå tomt

Se flere av våre øvrige priser her: https://abchus.no/ferdighus-priser/

Nelly - ferdighus for skrå tomter. Dette er et moderne hus med flotte estetiske løsninger. Dette er ferdighuset for deg som foretrekker god plass og luftig romfølelse. Mønt tak i stue og på kjøkken gir boligen et flott og unikt særpreg. Her får du også store vinduer som fyller boligen med lys.

Boligen er tilpasset skrånede tomter og har oppholdsrom og inngangspartiet i første etasje, mens soverommene samt vaskerom er lagt til underetasjen. I underetasjen finner vi også en ekstra stue, hvor de yngre kan boltre seg i lek. Fra denne stuen har man også direkte adkomst til uteområdet. Ta en titt på en av våre kunders hjem: https://abchus.no/aktuelt/bygge-hus/hjemme-hos-iselin-og-stian/

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Ta en titt i den digitale visningenav husmodellen Nelly

Dette huset kan finansieres gjennom Husbanken

Du kan søke om lån fra Husbanken til å bygge eller oppgradere bolig. Forutsetningen er at du planlegger for høy kvalitet innenfor miljøvennlige løsninger eller tilgjengelighet.

Våre boligkonsulenter gir deg god veiledning ifht. dine spørsmål tilknyttet finansierings løsninger, og vi har også en egen dedikert husbanklån spesialist i finansavdelingen.

Her kan du lese mer om Husbankens generelle krav.

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Nelly - tilpasset skrå tomt

Boligen har store vinduer som fyller huset med mye lys. Dette er ferdighuset for deg som foretrekker en luftig romfølelse.

Anne-Britt Kristiansen, Arkitekt

ABChusABChusABChus

Den åpne kjøkkenløsningen er et perfekt utgangspunkt for hyggelig lag. Her er det god plass rundt både kjøkkenøy og spisebord. Kjøkkenet er fra Drømmekjøkkenet og som avbildet under med kjøkkenfronten Metro i eik svartbeiset utførelse. Hvitevarer er fra Siemens er inkludert i leveransen som standard fra oss.

Skråtaket gir også en herlig innramming av kjøkkenet. Her har vi valgt en kontrastvegg som gjør at kjøkkenet kommerbedre frem i den åpne stue- og kjøkkenløsningen. Veggfargen er Northern Mystic.

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

1. Rådgivning

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg

blogg
Du vil ha et flott kjøkken og bad, parkett på gulvet, spotter i taket, minst mulig feil ved huset i ettertid, og du ønsker det til en veldig god pris. Er det mulig? Ja, visst. Her får du tips til hvordan du bygger hus med gode løsninger uten at det koster skjorta.   Av: Chili Media