Adele LUX

Adele LUX - luksus og velvære

– En imponerende herskapelig bolig som utstråler storhet og eleganse. 

Med en imponerende størrelse på hele 410,7 kvadratmeter og to tilbygg, har huset et storslagent og imponerende uttrykk.

Kjøkkenet i Adele Lux er utstyrt med et tilhørende grovkjøkken og vaskerom. Denne praktiske utformingen gir deg enkel tilgang til hagen, perfekt for å dyrke din egen kjøkkenhage eller ha et drivhus.

Med fem romslige soverom, store stuer og oppholdsrom, gir Adele Lux deg rikelig  med plass for hele familien å trives og skape minner sammen.

Hvis du er opptatt av velvære og egenomsorg, byr boligen på et trimrom med tilgang til en egen badstue og spaavdeling.

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Ferdig utvendig husleveranse

Fasade Adele Lux front

Oppdag friheten i vårt 'Ferdig Utvendig'-konsept – den ideelle løsningen for deg som ønsker å bygge ditt eget hus på en kostnadseffektiv måte. Vi leverer en bolig som er fullført utvendig, inkludert takstein, isolerte yttervegger og dampsperre. Alt er klargjort for installasjon av rør og elektrisitet, noe som sikrer et tørt og solid grunnlag for ditt videre arbeid.

Inkludert i leveransen finner du også et nøkkelferdig baderom utstyrt med fliser, moderne baderomsinnredning og varmekabler. Du får også avanserte smarthus-funksjoner og en toppmoderne teknisk enhet som inkluderer ventilasjon, varmtvannsbereder, sikringsskap og vannfordelerskap. Det unike ved dette konseptet er fleksibiliteten det tilbyr: Mens det ytre og mer komplekse arbeidet er ferdigstilt av oss, har du full frihet til å tilpasse og fullføre boligen som du ønsker.

Fakta og Mål

BRA

410,7

P-rom

358,7 m²

BYA

349,5 m²

Grunnflate

320,8

Soverom

5

Sportsbod

Ja

Tak

Valmtak

Lengde

31,1 m

Bredde

14,5 m

Etasjer

2

Gesimshøyde

6,1 m

Bad/WC

5

Mønehøyde

8,0 m

Energikarakter

B

Takvinkel

22 grader

Vaskerom

Ja

Garasje

Ja

Energikarakter Farge

red

Kjøkkenet i ferdighuset Adele LUX

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

 • 1. Rådgivning
 • 2. Valg av hus
 • 3. Byggesøknad
 • 4. Bygging
 • 5. Overtakelse
 • 6. Garanti
 • Signering av kjøpskontrakt på tomt

  Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

  Par ser igjennom byggelån

  Vi utfører tomtebefaring for å sikre oss at huset dere drømmer om faktisk passer inn på tomten og kan bygges etter kommunens reguleringsbestemmelser. Når vi er enige om hustype og plassering på tomten, vil våre konsulenter begynne å jobbe med detaljene. I denne fasen utarbeides det situasjonsplan, tegninger og tilbud for husprosjektet deres.

  Et par signerer på lånepapirer

  Når kontrakten er signert, sendes byggesøknad til kommunen. Behandlingstid for en byggesøknad varierer fra kommune til kommune, men vanligvis tar det minimum 3 uker. Når byggesøknaden er ferdig behandlet og godkjent, gir kommunen igangsettingstillatelse (IG) som betyr at byggingen kan starte.

  Befaring på byggeplass

  Når IG foreligger fra kommunen, kaller vi inn til et oppstartsmøte hvor dere får møte deres egen prosjektleder. I dette møtet blir fremdriften for prosjektet gjennomgått og huset blir satt i bestilling.

  Overtakelse av bolig

  Underveis i prosjektet vil dere bli kalt inn på møter og befaringer for å sikre at alt blir slik dere har avtalt. Like før overtagelse vil vi sammen gjennomgå huset punkt for punkt for å sikre dette.Deretter kan vi sende en søknad om ferdigattest til kommunen. Når denne kommer fra kommunen, er det tid for overlevering. Dere har nå endelig blitt huseiere!

  image

  Et år etter overtagelse vil vi utføre en ettårsbefaring for å ta en gjennomgang av huset deres. Dette for å avdekke eventuelle feil eller mangler. Her blir det ført en protokoll med punkter og tidsfrister for utbedringer. Vi stiller i tillegg 5 års garanti etter Bustadoppføringslova. Alt dette gir deg nødvendig trygghet for at drømmeboligen blir levert som avtalt.

  Relaterte ferdighus

  Relaterte ferdighus

  Populære innlegg

  image

  Det klassiske eller tradisjonelle husvalget

  Når du orienterer deg i ferdighuskataloger vil du ofte se at det skilles mellom to hovedtyper av hus – klassiske og moderne. De klassiske hustypene omtales gjerne også som tradisjonelle, noe som forteller oss at de er bygget med en utforming som har vært vanlig i Norge i lang tid.

  image

  Ferdighus, prefabrikkert eller bygge selv? Lær mer om byggeprosessene

  Det er flere måter å bygge hus på. Du kan overlate alt til fagfolk, eller du kan ta en aktiv del i byggeprosessen.