Vindy tilpasset skrå tomt på rekkeVindy spisekrokTilvalgskjøkken i husmodellen VindyVindy kjokkenVindy_skraa_stueVindy tilpasset skrå tomt i sortPlantegning for Vindy for skrå tomtPlantegning for Vindy for skrå tomtFasade for Vindy for skrå tomtFasade for Vindy for skrå tomtFasade for Vindy for skrå tomtFasade for Vindy for skrå tomt

Se flere av våre øvrige priser her: https://abchus.no/ferdighus-priser/

Vindy - en liten bolig for skrå tomt

Vindy er en svært spennende bolig på 100 kvadratmeter over to plan. Her har vi laget en liten og smal bolig som er tenkt til eplehagen og de mindre tomtene.

Vindy har fleksible løsninger som gir mange muligheter i forhold til terreng, lysforhold og utsikt. Ja, dette er en veldig spennende bolig som kan passe mange ulike tomter. Denne boligen leveres for skrå tomt og plate på mark. .

Vindy tilpasset skrå tomt fås også til flat tomt.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Dette huset kan finansieres gjennom Husbanken

Du kan søke om lån fra Husbanken til å bygge eller oppgradere bolig. Forutsetningen er at du planlegger for høy kvalitet innenfor miljøvennlige løsninger eller tilgjengelighet.

Våre boligkonsulenter gir deg god veiledning ifht. dine spørsmål tilknyttet finansierings løsninger, og vi har også en egen dedikert husbanklån spesialist i finansavdelingen.

Her kan du lese mer om Husbankens generelle krav.

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

1. Rådgivning

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg