Månedens bolig: Aurora for skrå tomt

image

Vi ønsker å presentere månedens bolig, og denne måneden er det selveste Aurora for skrå tomt. Husets utforming er spennende og unik, med rette linjer som gir den klassiske funkisstilen.

I usikre tider er fastpris gull verdt

- Det jeg fokuserte på når jeg tegnet denne boligen var at rommene skulle være luftige, med store, flotte vinduer som slipper godt med lys inn. Jeg liker ekstra godt at det er skrå himling på kjøkken, og i stuedelen, dette gir ekstra god romfølelse. Dette er virkelig en bolig med et kult eksteriør, men også med en spennende planløsning.

Husets utforming gir en spennende stueløsning hvor det er plass til flere sittegrupper. Dette er et unikt hus som er både enkelt og kompleks på samme tid. Huset har også en romslig praktikantdel, som også kan benyttes som hovedsoverom om ønskelig.

image

Kjøkken fra Drømmekjøkkenet
Med Drømmekjøkkenet får kundene et mer betydelig større utvalg og mulighet for individuell tilpassing av drømmehuset sitt. Vi leverer som standard et stilrent, hvitt kjøkken med hvite håndtak. Frontene vi leverer som tilvalg er blant annet "Stil", en grønngrå front (vist på bildet over), "Metro" i sort eik og "Star" som er en profilert kjøkkenfront i en behagelig gråfarge.

Bolig med praktikantdel
I denne boligen får du en romslig praktikantdel, som også kan benyttes som hovedsoverom om ønskelig. Praktikantdel kan være fordelaktig om du har ungdommer som ønsker å bo hjemme mens de studerer, slektninger som ønsker å være i nærheten av resten av familien, eller om mor og far i huset ønsker seg en egen sone med stort hovedsoverom og eget bad.

Farger og trender i boligen

I samarbeid med arkitekter og interiørkonsulenter er farger, overflater, kjøkken og innredning av baderom valgt med fokus på kvalitet og trender. Du kan velge å bygge huset som det er designet i utgangspunktet, eller du kan velge en rekke tilvalg, som for eksempel fri NCS i hele boligen.

image

Våre ferdighus leveres nøkkelferdig, og hos oss betyr det nøkkelferdig. Boligen har høy standard, og du trenger i hovedsak ingen tilvalg for å flytte rett inn. Ønsker du allikevel å gjøre noen tilpasninger, har vi en rekke spennende tilvalg! Les mer i vår tilvalgsbrosjyre eller kontakt din lokale boligkonsulent for en uforpliktende prat.

Nyt en deilig høstpai

Prøv denne oppskriften fra Franciskasvakreverden

Noe av det beste med høsten er all den deilige maten man kan lage. Kantareller, parmaskinke og ricotta gir denne paien en helt nydelig og rustikk smak av høst. Den er virkelig kjempegod! Serveres alene eller sammen med en god salat (Franciskasvakreverden.no).

image

Paibunn
4 dl hvetemel
125 g smør
2 spiseskjeer kaldt vann

Fyll
300 g rensede kantareller (kan erstattes av annen god sopp)
3 spiseskjeer smør
3 spiseskjeer hvitvin
2 fedd hvitløk
salt og pepper
250 g ricottaost
75 g parmesan
150 g parmaskinke
2 ss finhakket gressløk
10 cherrytomater

Med sine vakre farger og krystallklare luft, er høsten en spesielt fin tid for piknik. Dekk opp med myke saueskinn og varme pledd, og inviter til romantisk stevnemøte en solrik høstdag.

Se hele oppskriften her: Franciskasvakreverden

image

Ferdighus til fast pris

Er Aurora for skrå tomt huset for deg, ønsker du kanskje å vite mer om akkurat denne husmodellen. Har du en tomt allerede, anbefaler vi alltid å ta en uforpliktende tomtebefaring og en boligprat med en av våre boligkonsulenter. Vi tilbyr også gratis plassering av huset på din tomt i 3D. Dette for å se akkurat hvordan det kan bli på din eiendom. Under ser du en oversikt over noe av det som er inkludert i vår standardleveranse.

Hva er inkludert i vår faste pris?

  • Komplett kjøkken fra Drømmekjøkkenet
  • Hvitevarer fra Siemens
  • Smarthus; styr lys, varme, ventilasjon og ytterdøren via smarthusappen
  • Flislagte bad med store, moderne fliser, varmekabler og downlights
  • Malte gipsvegger med listefritt i himlingen
  • Parkett i begge etasjer
  • Teknisk enhet fra Kardia; alt det tekniske til huset er samlet i ett skap med hvite, slette skyvedører
  • Støpt plate / grunnmur er inkludert

I våre ferdighus blir badene levert med varmekabler, 60x60 på gulv og 30x60 på vegg av italiensk design i en nydelig lys grå farge.

Bad i første etasje i Adele

Smarthus som standard

Vi er stolte av å introdusere, som den første av landets boligbyggere smarthus som standard i våre ferdighus. Vi er første norske aktør i ferdighusmarkedet som tilbyr smarthusteknologi som standard i alle våre husmodeller. Med en egen Smarthus app blir styringen av din bolig enklere og mer oversiktlig. Styr lys, varme, ventilasjon og ytterdøren på en enkel og brukervennlig måte.

Smarthus_lysjustering

Les huskatalogen vår digitalt eller bestill den hjem GRATIS i posten.

Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.

Populære tema

Populære tema
Bygge husHytteMest lest
Huskatalogen 2022_2023

Bygge FERDIGHUS? Våre ferdighus er nøkkelferdig og du kan flytte rett inn!

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Hurtignavigering