Tomter til salgs i Bjørndalsåsen

image

Går du med en drøm om å bygge deg ny bolig? 10 vestvendte og solrike tomter med god utsikt selges i Bjørndalåsen, idyllisk plassert i åsen over Nordre Jarlsberg Brygge i Sande. Her kan du se noen av våre ferdighus som kan passe til utvalgt tomt.

Wide tilpasset skråtomt er en funkisbolig med spennende arkitektur og en romslig planløsning. Her får du både innebygd garasje og en stor, skjermet veranda. Et overbygd inngangsparti ønsker deg velkommen inn i boligen. På den ene siden av entréen finner du en avdeling du kan bruke som stue eller hjemmekontor. Her har du også adgang til vaskerom og sportsbod. I denne etasjen finner du også to soverom og to bad.

I andre etasje ligger boligens oppholdsrom, med åpen stue- og kjøkkenløsning. Her er det store vinduer som slipper inn naturlig lys og gir god utsikt. I denne etasjen er også husets hovedsoverom med egen walk-in garderobe og tilhørende bad.

Verandaen strekker seg rundt boligen og fungerer som en forlengelse av kjøkken og spiserom.

Les prospektet her.

Møbleringsplan av hovedetasjen i husmodellen Wide skrå
Møbleringsplan av 2.etasje i husmodellen Wide skrå

Bjørndalåsen, idyllisk plassert i åsen over Nordre Jarlsberg Brygge i Sande, er i ferd med å bli et solrikt og attraktivt nabolag. Herfra har du kort avstand til skoler, barnehager, butikker, samt umiddelbar tilgang til sjøen og naturens rikdommer. 

Omkranset av skog og turstier, er området et paradis for friluftselskere, med fiskevann og naturskjønne ruter bare en sykkeltur unna. På minutter kan du trille ned til sjøen og nyte livet på stranden.

Se tomtene her.

Bjørndalåsen i Sande - porten til Vestfold! 10 vestvendte og solrike tomter med god utsikt selges
Bjørndalåsen har kort forbindelse til de fleste fasiliteter

Sande - den urbane landsby

Sande kombinerer småbysjarm med urbane fordeler. Med ca. 10 000 innbyggere tilbyr stedet rike kulturelle tilbud og sterke utdannings- og omsorgstjenester. Strategisk plassert ved E18 og jernbanen, er Sande et knutepunkt i Vestfold, med rask tilgang til Holmestrand, Drammen, Oslo, og Torp lufthavn. Fra 2025, med hyppigere togforbindelser, blir Sande enda mer tiltrekkende for både bosetting og pendling.

Les mer om livet i Bjørndalåsen her.

Fritidsmuligheter

Sande byr på krystallklart badevann langs Vestfolds lengste kystlinje, rike fiskemuligheter og flust av vann. Omkranset av skog og naturstier for sykling og skigåing, er området et eldorado for friluftsaktiviteter. Kort sykkeltur unna ligger sjøen og innbydende badestrender, mens de omkringliggende øyene summer av båt- og strandliv.

Finansiering

I Bjørndalåsen tilbys fleksible finansieringsmuligheter for din nye bolig, inkludert attraktive betingelser for hus med utleiedel, noe som kan minimere lånekostnader gjennom leieinntekter. Benytt fordelaktige lån fra Husbanken* eller private banker for å gjøre ditt boligkjøp til en smart investering. Utforsk miljøvennlige boliger som møter Husbankens standarder og dra nytte av Eiendomsfinans’ kostnadsfrie låneformidlingstjeneste for å sikre den beste finansieringen. For en detaljert guide til dine alternativer og Husbankens krav, besøk deres nettsted eller ta kontakt med boligkonsulent Rikke eller megler Morten.

* Husbankens krav gjelder for hus under 200 m2

Ved interesse, ta kontakt med:

Alternative husmodeller som passer tomten

image
Nelly tilpasset skråtomt
Vindy for skråtomt med brun kledning

Nøkkelferdige boliger av høy kvalitet til en attraktiv pris

Hva er inkludert i vår faste pris?

 • Støpt plate/grunnmur
 • Standard ett-trinns byggesak
 • Smarthus
 • Komplett kjøkken fra Drømmekjøkkenet/Hvitevarer fra Siemens
 • Parkett i begge etasjer
 • Trapp fra Trapperingen
 • Malte gipsvegger med listefritt i himlingen
 • Flislagte bad - varmekabler på baderom og entré
 • Teknisk enhet fra Kardia
 • Vi har kort byggetid!
 • Gratis tomtebefaring og plassering av huset i 3D på tomten

Populære tema

Populære tema
Bygge husHytteMest lest
Huskatalogen 2022_2023

Bygge FERDIGHUS? Våre ferdighus er nøkkelferdig og du kan flytte rett inn!

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Hurtignavigering