Noomi - ferdig utvendig

Pris ferdig utvendig ØST: fra kr 2.332.000 inkl. mva

Pris ferdig utvendig VEST: fra kr 2.405.000 inkl. mva

Pris ferdig utvendig MIDT: fra kr 2.404.000 inkl. mva

Noomi - ferdig utvendig

Vårt unike «ferdig utvendig» konsept tilbyr deg en enebolig eller tomannsbolig som allerede er komplett på utsiden med takstein, boligen er tett med isolasjon i ytterveggene og dampsperre, klar for rørlegger og elektriker. Dette sikrer tørt og godt byggverk og gjør det enkelt for deg å ta jobben videre. I tillegg får du stilig nøkkelferdig baderom, med fliser, baderomsinnredning og varmekabler, smarthus-funksjoner, og en moderne teknisk enhet som består av varmtvannsbereder, sikringsskap og vannfordelerskap. Men det som virkelig gjør dette konseptet spesielt, er fleksibiliteten det gir. Mens det ytre og enkelte kritiske deler av huset er ferdigstilt av oss, står du fritt til å designe og utføre det innvendige arbeidet etter dine ønsker. Dette gir deg fantastisk mulighet til å forme ditt drømmehjem og samtidig spare betydelig beløp i en tid hvor alle kroner teller.

Les mer om vårt selvbyggerkonsept "ferdig utvendig" her.

I denne boligen er det lagt opp til tre soverom, to stuer – den ene kombinert med kjøkken, to baderom, vaskerom, og to romslige boder for oppbevaring. Planløsningen er også svært god, boligen har en sportsbod med ekstra inngang.

Boligen har en stilren fasade, store vindusflater og smarte takvinduer som sørger for luftige og lyse rom.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Fakta og Mål

BRA

140,2

BYA

91,6 m²

P-rom

128,2 m²

Grunnflate

89,6

Mønehøyde

7,1 m

Soverom

3 (4)

Sportsbod

Ja

Gesimshøyde

4,3 m

Tak

Saltak

Etasjer

2

Bad/WC

2

Energikarakter

B

Takvinkel

36 grader

Antall Solgte

60 solgte

Energikarakter Farge

red

Lengde

11,9 m

Bredde

7,7 m

Vaskerom

Ja

Smarthus

Ja

Moderne stue i husmodellen Noomi med fargesterk sofa

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Relaterte boliger

Relaterte boliger

Populære innlegg

image

Hjemme hos June og Marius

I Ottestad like utenfor Hamar holder June og Marius til sammen med to skjønne jenter. Her har familien bygget drømmehuset Noomi i hagen til deres forrige bolig, og nå åpner de dørene til den nye boligen!

image

Bygge hus på egen tomt?

Har du en egen tomt er du allerede ett skritt nærmere drømmen om ny bolig. Før du setter i gang med å bygge drømmehuset, er det imidlertid en del som skal på plass. Her får du gode råd.

image

Hva koster det å bygge hus?

Mange drømmer om å bygge nytt hus fra bunnen av. Dette gir deg mulighet til å få et hus som er akkurat slik du selv ønsker, både med tanke på planløsning og design. Har du tomten klar, gjenstår det kanskje bare å finne et nøkkelferdig hus. Men, hva koster det egentlig å bygge nytt hus?