Arwen A – med utleiedel

Arwen A, et funkishus med utleiemulighet

Arwen A er et moderne funkishus med tre soverom, to bad, et romslig vaskerom, og en åpen og praktisk planløsning. Denne løsningen utnytter tomtearealet og boligen passer godt inn på mindre tomter. I tillegg har du mulighet for en hybelleilighet i første etasje.

I andre etasje finner du boligens oppholdsrom: Åpen stue- og kjøkkenløsning, samt et hovedsoverom med tilhørende bad og omkledningsrom. Den åpne planløsningen gjør boligen til et sosialt og inkluderende rom.

I Arwen-serien finnes også Arwen med fem soverom, Arwen B med carport og Arwen tilpasset skråtomt.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

ABChus Husbanken logo

Dette huset kan finansieres gjennom Husbanken

Du kan søke om lån fra Husbanken til å bygge eller oppgradere bolig. Forutsetningen er at du planlegger for høy kvalitet innenfor miljøvennlige løsninger eller tilgjengelighet.

Våre boligkonsulenter gir deg god veiledning ifht. dine spørsmål tilknyttet finansierings løsninger, og vi har også en egen dedikert husbanklån spesialist i finansavdelingen.

Les mer om hvilke hus som tilfredsstiller husbankens krav til her.

Her kan du lese mer om Husbankens generelle krav.

*Gjelder ikke ferdig utvendig leveranse

Ferdig utvendig husleveranse

Fasade Arwen A front

Oppdag friheten i vårt 'Ferdig Utvendig'-konsept – den ideelle løsningen for deg som ønsker å bygge ditt eget hus på en kostnadseffektiv måte. Vi leverer en bolig som er fullført utvendig, inkludert takstein, isolerte yttervegger og dampsperre. Alt er klargjort for installasjon av rør og elektrisitet, noe som sikrer et tørt og solid grunnlag for ditt videre arbeid.

Inkludert i leveransen finner du også et nøkkelferdig baderom utstyrt med fliser, moderne baderomsinnredning og varmekabler. Du får også avanserte smarthus-funksjoner og en toppmoderne teknisk enhet som inkluderer ventilasjon, varmtvannsbereder, sikringsskap og vannfordelerskap. Det unike ved dette konseptet er fleksibiliteten det tilbyr: Mens det ytre og mer komplekse arbeidet er ferdigstilt av oss, har du full frihet til å tilpasse og fullføre boligen som du ønsker.

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Funkishus Arwen

Arwen er designet ut ifra et behov etter en bolig med liten grunnflate. Vi ser jo at tomter i tettbebygde strøk blir mindre og mindre og vi trengte derfor en slik bolig. Og vi er svært fornøyd med hvordan vi har klart å designe Arwen!

Øyvind Nilsen, Produktsjef

Fakta og Mål

BRA

167,5

BYA

100,8 m²

P-rom

167,5 m²

Grunnflate

98,7

Soverom

3

Gesimshøyde

6,7 m

Sportsbod

Nei

Tak

Pulttak

Etasjer

2

Gesigshøyde [m]

6,7

Bad/WC

3

Energikarakter

B

Utleiedel

Ja

Takvinkel

6 grader

Vaskerom

Ja

Energikarakter Farge

Red

Lengde

13,1 m

Bredde

8,7 m

Smarthus

Ja

Kjøkkenet i funkishuset Arwen

Byggeprosessen

 • 1. Rådgivning
 • 2. Valg av hus
 • 3. Byggesøknad
 • 4. Bygging
 • 5. Overtakelse
 • 6. Garanti
 • Signering av kjøpskontrakt på tomt

  Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

  Par ser igjennom byggelån

  Vi utfører tomtebefaring for å sikre oss at huset dere drømmer om faktisk passer inn på tomten og kan bygges etter kommunens reguleringsbestemmelser. Når vi er enige om hustype og plassering på tomten, vil våre konsulenter begynne å jobbe med detaljene. I denne fasen utarbeides det situasjonsplan, tegninger og tilbud for husprosjektet deres.

  Et par signerer på lånepapirer

  Når kontrakten er signert, sendes byggesøknad til kommunen. Behandlingstid for en byggesøknad varierer fra kommune til kommune, men vanligvis tar det minimum 3 uker. Når byggesøknaden er ferdig behandlet og godkjent, gir kommunen igangsettingstillatelse (IG) som betyr at byggingen kan starte.

  Befaring på byggeplass

  Når IG foreligger fra kommunen, kaller vi inn til et oppstartsmøte hvor dere får møte deres egen prosjektleder. I dette møtet blir fremdriften for prosjektet gjennomgått og huset blir satt i bestilling.

  Overtakelse av bolig

  Underveis i prosjektet vil dere bli kalt inn på møter og befaringer for å sikre at alt blir slik dere har avtalt. Like før overtagelse vil vi sammen gjennomgå huset punkt for punkt for å sikre dette.Deretter kan vi sende en søknad om ferdigattest til kommunen. Når denne kommer fra kommunen, er det tid for overlevering. Dere har nå endelig blitt huseiere!

  image

  Et år etter overtagelse vil vi utføre en ettårsbefaring for å ta en gjennomgang av huset deres. Dette for å avdekke eventuelle feil eller mangler. Her blir det ført en protokoll med punkter og tidsfrister for utbedringer. Vi stiller i tillegg 5 års garanti etter Bustadoppføringslova. Alt dette gir deg nødvendig trygghet for at drømmeboligen blir levert som avtalt.

  Ønsker du vite mer om huset?

  Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

  Relaterte ferdighus

  Relaterte ferdighus

  Populære innlegg

  image

  Prosjekt Arwen på Romerike

  Fra eplehage til romslig tomt og funiskhus. Vår kunde på Romerike bygger husmodellen Arwen og vi er glad for at vi får ta del i hele prosessen. Her skal vi følge deres prosjekt fra start til slutt.

  image

  Ferdighuset Arwen: Hjemme hos Kari Anne og Øivind

  ABChus møter Kari Anne og Øivind hjemme hos paret i deres nybygde ferdighus Arwen i Malvik kommune utenfor Trondheim.

  image

  Funkis som modulhus?

  De siste årene har funkishus, ofte bare kalt funkis, blitt stadig mer populært her til lands. Det er som om funkis-bølgen skyller over oss.