Emilie

Emilie er et moderne hus med stor terrasse

Dette er et moderne hus med fire soverom, hvor tre av disse ligger i hovedetasjen. Oppholdsrommene finner du i 2.etasje.  Her får du en luftig og romslig stue- og kjøkkenløsning, med en praktisk L-formet stue med mønt himling. Terrassedøren på stuen går ut til en flott veranda på hele 34 kvadratmeter. Her kan vi enkelt se for oss sene sommerkvelder med gode mat og gode venner, mens man kikker utover omgivelsene.

Huset har i tillegg et overbygget inngangsparti med carport, som sørger for at du slipper å måke snø av bilen i vintermånedene. Og med sportsbod rett utenfor inngangsdøren har du umiddelbart tilgang til utstyr som er lagret bort. Emilie er et flott hus, spesielt godt egnet for en nyetablert familie.

Tips! Med solceller kan du utnytte den ubegrensede kraften fra solen og produsere ren energi til hjemmet ditt. Solcelleteknologi har gjort store fremskritt de siste årene og blir stadig mer effektivt og rimelig. Ved å installere solceller på taket ditt, kan du redusere strømregningen og bidra til å beskytte miljøet ved å redusere klimautslippene.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Ferdighuset Emilie på Brødholt

✨Få 100.000kr i avslag på husmodellen Emilie! ✨

Velkommen til Brødholt på Lofthuslia i Tomter! Lofthuslia på Brødholt består av 18 Emilie ferdighus. Husene er friske og moderne, men bærer et tradisjonelt norsk preg. Her kan du ha gress mellom tærne og nyte roen i egen hage med kveldssol til rundt 22:30 om sommeren.

Nå får du 100.000kr i avslag på husmodellen Emilie på Brødholt i Tomter frem og med 31.juli 2024.

ABChus Husbanken logo

Dette huset kan finansieres gjennom Husbanken

Du kan søke om lån fra Husbanken til å bygge eller oppgradere bolig. Forutsetningen er at du planlegger for høy kvalitet innenfor miljøvennlige løsninger eller tilgjengelighet.

Våre boligkonsulenter gir deg god veiledning ifht. dine spørsmål tilknyttet finansierings løsninger, og vi har også en egen dedikert husbanklån spesialist i finansavdelingen.

Les mer om hvilke hus som tilfredsstiller husbankens krav til her.

Her kan du lese mer om Husbankens generelle krav.

*Gjelder ikke ferdig utvendig leveranse

Ferdig utvendig husleveranse

Ferdighuset Emilie inngangsparti

Oppdag friheten i vårt 'Ferdig Utvendig'-konsept – den ideelle løsningen for deg som ønsker å bygge ditt eget hus på en kostnadseffektiv måte. Vi leverer en bolig som er fullført utvendig, inkludert takstein, isolerte yttervegger og dampsperre. Alt er klargjort for installasjon av rør og elektrisitet, noe som sikrer et tørt og solid grunnlag for ditt videre arbeid.

Inkludert i leveransen finner du også et nøkkelferdig baderom utstyrt med fliser, moderne baderomsinnredning og varmekabler. Du får også avanserte smarthus-funksjoner og en toppmoderne teknisk enhet som inkluderer ventilasjon, varmtvannsbereder, sikringsskap og vannfordelerskap. Det unike ved dette konseptet er fleksibiliteten det tilbyr: Mens det ytre og mer komplekse arbeidet er ferdigstilt av oss, har du full frihet til å tilpasse og fullføre boligen som du ønsker.

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Moderne Emilie

Dette er en bolig  som har alt. Carport, en stor terrasse og en deilig stue med mønt himling, er noen av elementene som gjør Emilie unik. Det er også verdt å nevne at boligen er smal og derfor egner seg for mindre og smalere tomter, noe vi ser mer og mer av.

Per Morten Døhl Petersen, Salgssjef

Fakta og Mål

BRA

144,5

Grunnflate

86,2

Soverom

4

Sportsbod

Ja

BYA

113,7 m²

Tak

Saltak

Etasjer

2

Bad/WC

1 bad + 1 WC

P-rom

138,9 m²

Energikarakter

B

Mønehøyde

7,2 m

Gesimshøyde

5,9 m

Takvinkel

22 grader

Energikarakter Farge

red

Lengde

12,5 m

Bredde

11,2 m

Vaskerom

Ja

Smarthus

Ja

Stue i husmodellen Emilie Japandi stil

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

 • 1. Rådgivning
 • 2. Valg av hus
 • 3. Byggesøknad
 • 4. Bygging
 • 5. Overtakelse
 • 6. Garanti
 • Signering av kjøpskontrakt på tomt

  Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

  Par ser igjennom byggelån

  Vi utfører tomtebefaring for å sikre oss at huset dere drømmer om faktisk passer inn på tomten og kan bygges etter kommunens reguleringsbestemmelser. Når vi er enige om hustype og plassering på tomten, vil våre konsulenter begynne å jobbe med detaljene. I denne fasen utarbeides det situasjonsplan, tegninger og tilbud for husprosjektet deres.

  Et par signerer på lånepapirer

  Når kontrakten er signert, sendes byggesøknad til kommunen. Behandlingstid for en byggesøknad varierer fra kommune til kommune, men vanligvis tar det minimum 3 uker. Når byggesøknaden er ferdig behandlet og godkjent, gir kommunen igangsettingstillatelse (IG) som betyr at byggingen kan starte.

  Befaring på byggeplass

  Når IG foreligger fra kommunen, kaller vi inn til et oppstartsmøte hvor dere får møte deres egen prosjektleder. I dette møtet blir fremdriften for prosjektet gjennomgått og huset blir satt i bestilling.

  Overtakelse av bolig

  Underveis i prosjektet vil dere bli kalt inn på møter og befaringer for å sikre at alt blir slik dere har avtalt. Like før overtagelse vil vi sammen gjennomgå huset punkt for punkt for å sikre dette.Deretter kan vi sende en søknad om ferdigattest til kommunen. Når denne kommer fra kommunen, er det tid for overlevering. Dere har nå endelig blitt huseiere!

  image

  Et år etter overtagelse vil vi utføre en ettårsbefaring for å ta en gjennomgang av huset deres. Dette for å avdekke eventuelle feil eller mangler. Her blir det ført en protokoll med punkter og tidsfrister for utbedringer. Vi stiller i tillegg 5 års garanti etter Bustadoppføringslova. Alt dette gir deg nødvendig trygghet for at drømmeboligen blir levert som avtalt.

  Relaterte ferdighus

  Relaterte ferdighus

  Populære innlegg

  image

  Emilie – En praktisk og moderne familiebolig

  Bo tett på naturen. Er du glad i å være aktiv, kan vi friste med marka i umiddelbar nærhet. Meld interesse for å holde deg oppdatert.

  image

  Eneboligdrøm med ABChus: – Det har alt vi hadde sett for oss

  Er du på jakt etter drømmeboligen? Husdrømmen er nærmere enn du tror. Nå får du muligheten til å utforske noen av våre boliger. Vi holder visningsdager i hele landet!