nevie

Et moderne hus på to fulle etasjer

Denne langstrakte boligen har 3 soverom, hvor to av disse er plassert i 1. etasje sammen med en ekstra stue, bad og eget vaskerom. Denne etasjen har også en praktikantdel, noe vi opplever stor etterspørsel etter. Praktikantdelen har egen inngang samt eget bad med plass til vaskemaskin.

product icon

Moderne hus

4 soverom

product icon

P-rom: 176,2 m2

BRA: 176,2 m2


I 2. etasje finner vi oppholdsrommene med stue og kjøkken og en egen suiteavdeling til hovedsoverommet. Med eget bad og omkledningsrom samt møtt himling blir dette hovedsoverommet svært så eksklusivt. Stuen har som hovedsoverommet, også mønt himling. Takhøyden som strekker seg opp til 4,6 meter gir en svært luftig opplevelse til stuen. Ellers har stuen mange store vinduer som bidrar til å øke romfølelsen.

Kjøkkenet ligger i nær tilknytting til stuen og har to praktiske innganger. Kjøkkenet er av romslig størrelse og kjennetegnes av mye lys fra store vinduer. Her har du også utgang til en overbygd terrasse hvor man kan nyte god mat i hyggelig lag.

Nevie er et moderne hus om har et spennende design og uttrykk i eksteriøret som vi synes er utrolig flott. Her har vi kombinert både smal og vanlig kledning for å skape mer liv og struktur i overflatene.

Nevie er et ferdighus som også kan fås til skrå tomt. Se alle våre andre boliger her.

Byggeprosessen

null

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Relaterte ferdighus

Nelly er en praktisk og stilfull bolig med gode planløsninger.

Når du trenger plass, og tomten er smal er Arwen det passende huset. Arwen er en moderne bolig med tre soverom, to bad og et romslig vaskerom, og er helt perfekt for den aktive familien.

Populære innlegg

Arkitekttegnet hus

Starten på en husprosess er som regel preget av mange drømmer og store planer. Så slår realiteten inn, først og fremst i form av at du skal ha nok penger til å betale for alle drømmene.