Pris Øst: Nøkkelferdig fra 4.476.000 kr inkl. mva
Pris Vest: Nøkkelferdig fra 4.627.000 kr inkl. mva
Pris Midt: Nøkkelferdig fra 4.645.000 kr inkl. mva

Et moderne hus på to fulle plan

Denne langstrakte boligen har 3 soverom, hvor to av disse er plassert i 1. etasje sammen med en ekstra stue, bad og eget vaskerom. Denne etasjen har også en praktikantdel, noe vi opplever stor etterspørsel etter. Praktikantdelen har egen inngang samt eget bad med plass til vaskemaskin.

I 2. etasje finner vi oppholdsrommene med stue og kjøkken og en egen suiteavdeling til hovedsoverommet. Med eget bad og omkledningsrom samt møtt himling blir dette hovedsoverommet svært så eksklusivt. Stuen har som hovedsoverommet, også mønt himling. Takhøyden som strekker seg opp til 4,6 meter gir en svært luftig opplevelse til stuen. Ellers har stuen mange store vinduer som bidrar til å øke romfølelsen.

Kjøkkenet ligger i nær tilknytting til stuen og har to praktiske innganger. Kjøkkenet er av romslig størrelse og kjennetegnes av mye lys fra store vinduer. Her har du også utgang til en overbygd terrasse hvor man kan nyte god mat i hyggelig lag.

Nevie er et moderne hus om har et spennende design og uttrykk i eksteriøret som vi synes er utrolig flott. Her har vi kombinert både smal og vanlig kledning for å skape mer liv og struktur i overflatene.

Nevie er et ferdighus som også kan fås til skrå tomt. Se alle våre andre boliger her.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

1. Rådgivning

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg

blogg
Starten på en husprosess er som regel preget av mange drømmer og store planer. Så slår realiteten inn, først og fremst i form av at du skal ha nok penger til å betale for alle drømmene.