Nevie for skrå tomt

Boligen Nevie med praktikantdel

Nevie er en moderne bolig, som vi har designet til å kunne plasseres på både flat tomt og skrå tomt. Alt ettersom tomten er så plasserer du inngangspartiet enten i første eller andre etasje.

Boligen har en flott overbygd terrasse med utgang ut fra kjøkkenet, her kan du kose deg med kaffekoppen om morgenen. Dette innhukket på boligen kan du velge å male i en annen farge om du ønsker å skape et mer spennende uttrykk på boligen.

Oppholdsrommene er plassert i hovedetasjen. Her har stuen fått mønt himling og store vinduer som bidrar til å gi stuen masse karakter. Kjøkkenet har gjennomtenkte løsninger, som koketopp på øy, dette inviterer til sosial matlaging med familie og gode venner. Kjøkkenet har også plass til en egen spiseplass i nærheten av store vinduer som gir mye lys og flott utsyn. Hovedsoverommet er en egen suite i den ene enden av boligen, med tilhørende omkledningsrom og eget bad. Hovedsoverommet har også mønt himling, noe som gir rommet en eksklusiv følelse.

Boligen har tre soverom, hvor to av disse er plassert i første etasje og hovedsoverommet i andre etasje. Boliger har også en praktikantdel i underetasjen med egen inngang og eget bad med opplegg til vaskemaskin.

Nevie tilpasset skrå tomt fås også til flat tomt.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

ABChus Husbanken logo

Dette huset kan finansieres gjennom Husbanken

Du kan søke om lån fra Husbanken til å bygge eller oppgradere bolig. Forutsetningen er at du planlegger for høy kvalitet innenfor miljøvennlige løsninger eller tilgjengelighet.

Våre boligkonsulenter gir deg god veiledning ifht. dine spørsmål tilknyttet finansierings løsninger, og vi har også en egen dedikert husbanklån spesialist i finansavdelingen.

Les mer om hvilke hus som tilfredsstiller husbankens krav til her.

Her kan du lese mer om Husbankens generelle krav.

*Gjelder ikke ferdig utvendig leveranse

Ferdig utvendig husleveranse

Fasade Nevie tilpasset skråtomt front

Oppdag friheten i vårt 'Ferdig Utvendig'-konsept – den ideelle løsningen for deg som ønsker å bygge ditt eget hus på en kostnadseffektiv måte. Vi leverer en bolig som er fullført utvendig, inkludert takstein, isolerte yttervegger og dampsperre. Alt er klargjort for installasjon av rør og elektrisitet, noe som sikrer et tørt og solid grunnlag for ditt videre arbeid.

Inkludert i leveransen finner du også et nøkkelferdig baderom utstyrt med fliser, moderne baderomsinnredning og varmekabler. Du får også avanserte smarthus-funksjoner og en toppmoderne teknisk enhet som inkluderer ventilasjon, varmtvannsbereder, sikringsskap og vannfordelerskap. Det unike ved dette konseptet er fleksibiliteten det tilbyr: Mens det ytre og mer komplekse arbeidet er ferdigstilt av oss, har du full frihet til å tilpasse og fullføre boligen som du ønsker.

Fakta og Mål

BRA

174,5

BYA

117,5 m²

Grunnflate

99,5

Soverom

3

Tak

Saltak

P-rom

174,5 m²

Etasjer

2

Bad/WC

3

Energikarakter

B

Mønehøyde

7,5 m

Utleiedel

Ja

Gesimshøyde

5,1 m

Takvinkel

30 grader

Vaskerom

Ja

Energikarakter Farge

red

Lengde

14,3 m

Bredde

10,1 m

Smarthus

Ja

Nevie flott stue med mønt himling

Byggeprosessen

 • 1. Rådgivning
 • 2. Valg av hus
 • 3. Byggesøknad
 • 4. Bygging
 • 5. Overtakelse
 • 6. Garanti
 • Signering av kjøpskontrakt på tomt

  Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

  Par ser igjennom byggelån

  Vi utfører tomtebefaring for å sikre oss at huset dere drømmer om faktisk passer inn på tomten og kan bygges etter kommunens reguleringsbestemmelser. Når vi er enige om hustype og plassering på tomten, vil våre konsulenter begynne å jobbe med detaljene. I denne fasen utarbeides det situasjonsplan, tegninger og tilbud for husprosjektet deres.

  Et par signerer på lånepapirer

  Når kontrakten er signert, sendes byggesøknad til kommunen. Behandlingstid for en byggesøknad varierer fra kommune til kommune, men vanligvis tar det minimum 3 uker. Når byggesøknaden er ferdig behandlet og godkjent, gir kommunen igangsettingstillatelse (IG) som betyr at byggingen kan starte.

  Befaring på byggeplass

  Når IG foreligger fra kommunen, kaller vi inn til et oppstartsmøte hvor dere får møte deres egen prosjektleder. I dette møtet blir fremdriften for prosjektet gjennomgått og huset blir satt i bestilling.

  Overtakelse av bolig

  Underveis i prosjektet vil dere bli kalt inn på møter og befaringer for å sikre at alt blir slik dere har avtalt. Like før overtagelse vil vi sammen gjennomgå huset punkt for punkt for å sikre dette.Deretter kan vi sende en søknad om ferdigattest til kommunen. Når denne kommer fra kommunen, er det tid for overlevering. Dere har nå endelig blitt huseiere!

  image

  Et år etter overtagelse vil vi utføre en ettårsbefaring for å ta en gjennomgang av huset deres. Dette for å avdekke eventuelle feil eller mangler. Her blir det ført en protokoll med punkter og tidsfrister for utbedringer. Vi stiller i tillegg 5 års garanti etter Bustadoppføringslova. Alt dette gir deg nødvendig trygghet for at drømmeboligen blir levert som avtalt.

  Ønsker du vite mer om huset?

  Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

  Relaterte ferdighus

  Relaterte ferdighus

  Populære innlegg

  image

  Ferdighuset Nevie: hjemme hos Victoria og Svein

  ABChus møter Victoria hjemme hos ekteparet Victoria og Svein i deres nybygde ferdighus Nevie, på Jessheim.  Victoria forteller at det nesten var litt tilfeldig at de valgte akkurat denne husmodellen.  — Siden vi har en litt klønete tomt, var det ikke alle husmodeller som passet, vi var derfor nødt til å lete litt ekstra etter […]

  image

  ABChus gir energi – bygg et energieffektivt hus med solceller

  Med høye strømpriser er det mange som ser etter energieffektive løsninger når de skal kjøpe hus. Samtidig er bærekraft noe stadig flere vektlegger, og mange ønsker derfor å kunne benytte seg av energi som er produsert med lavest mulig utslipp.

  image

  Bygge hus med utleiedel? Råd fra ekspertene

  Et hus med utleiedel gir deg mange økonomiske fordeler. Vi har snakket med ekspertene om hvilke fordeler som finnes ved å bygge med utleiedel.