Nevie for skrå tomt i helsort Nevie flott stue med mønt himlingNevie kjøkken med store vinduerNevie soverom med mønt himlingPlantegning for Nevie for skrå tomtPlantegning for Nevie for skrå tomtFasade for Nevie for skrå tomtFasade for Nevie for skrå tomtFasade for Nevie for skrå tomtFasade for Nevie for skrå tomt

Se flere av våre øvrige priser her: https://abchus.no/ferdighus-priser/

Nevie er en moderne bolig, som vi har designet til å kunne plasseres på både flat tomt og skrå tomt. Her presenterer vi skrå tomt - løsningen. Alt ettersom tomten er så plasserer du inngangspartiet enten i første eller andre etasje.

Nevie er som sagt en bolig som vi har tilpasset for å kunne plasseres på skrå tomt. Alt ettersom tomten er så plasserer du inngangspartiet enten i første eller andre etasje. Boligen har en flott overbygd terrasse med utgang ut fra kjøkkenet, her kan du kose deg med kaffekoppen om morgenen. Dette innhukket på boligen kan du velge å male i en annen farge om du ønsker å skape et mer spennende uttrykk på boligen.

Oppholdsrommene er plassert i andre etasje. Her har stuen fått mønt himling og store vinduer som bidrar til å gi stuen masse karakter. Kjøkkenet har gjennomtenkte løsninger, som koketopp på øy, dette inviterer til sosial matlaging med familie og gode venner. Kjøkkenet har også plass til en egen spiseplass i nærheten av store vinduer som gir mye lys og flott utsyn. Hovedsoverommet er en egen suite i den ene enden av boligen, med tilhørende omkledningsrom og eget bad. Hovedsoverommet har også mønt himling, noe som gir rommet en eksklusiv følelse.

Boliger har også en praktikantdel i første etasje med egen inngang og eget bad med opplegg til vaskemaskin. Boligen har tre soverom, hvor to av disse er plassert i første etasje og hovedsoverommet i andre etasje. Skulle du derimot ønske deg et soverom til kan praktikantdelen enkelt benyttes som soverom.

Nevie tilpasset skrå tomt fås også til flat tomt, Nevie

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Dette huset kan finansieres gjennom Husbanken

Du kan søke om lån fra Husbanken til å bygge eller oppgradere bolig. Forutsetningen er at du planlegger for høy kvalitet innenfor miljøvennlige løsninger eller tilgjengelighet.

Våre boligkonsulenter gir deg god veiledning ifht. dine spørsmål tilknyttet finansierings løsninger, og vi har også en egen dedikert husbanklån spesialist i finansavdelingen.

Her kan du lese mer om Husbankens generelle krav.

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

1. Rådgivning

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg