nevie for skrå tomt

Nevie - moderne hus for skrå tomt.

Nevie er en moderne bolig som vi har designet til å kunne plasseres på både flat tomt og skrå tomt. Her presenterer vi skrå tomt - løsningen. Alt ettersom tomten er så plasserer du inngangspartiet enten i 1. eller 2. etasje.  

product icon

Moderne hus

4 soverom

product icon

P-rom: 174,5 m2

BRA: 174,5 m2


Nevie er som sagt en bolig som vi har tilpasset for å kunne plasseres på skrå tomt. Alt ettersom tomten er så plasserer du inngangspartiet enten i 1. eller 2. etasje. Boligen har en flott overbygd terrasse med utgang ut fra kjøkkenet, her kan du kose deg med kaffekoppen om morgenen. Dette innhukket på boligen kan du velge å male i hvitt om du ønsker å skape et mer spennende uttrykk på boligen.

Oppholdsrommene er plassert i 2. etasje. Her har stuen fått mønt himling og store vinduer som bidrar til å gi stuen masse karakter. Kjøkkenet har gjennomtenkte løsninger, som koketopp på øy, dette inviterer til sosial matlaging med familie og gode venner. Kjøkkenet har også plass til en egen spiseplass i nærheten av store vinduer som gir mye lys og flott utsyn. Hovedsoverommet er en egen suite i den ene enden av boligen, med tilhørende omkledningsrom og eget bad. Hovedsoverommet har også mønt himling, noe som gir rommet en eksklusiv følelse.

Boliger har også en praktikantdel i 1 etasje. Boligen har 3 soverom, hvor to av disse er plassert i 1. etasje og hovedsoverommet i 2. etasje. Skulle du derimot ønske deg et soverom til kan praktikantdelen enkelt benyttes som soverom.

Nevie tilpasset skrå tomt fås også til flat tomt, Nevie

Byggeprosessen

null

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Relaterte ferdighus

Når du trenger plass, og tomten er smal er Arwen det passende huset. Arwen er en moderne bolig med tre soverom, to bad og et romslig vaskerom, og er helt perfekt for den aktive familien.

Nelly – ferdighus for skrå tomt. Et moderne hus med flotte estetiske løsninger. Dette er ferdighuset for deg som foretrekker god plass og luftig romfølelse

Populære innlegg