Noomi er et av våre mest populære ferdighus

Dette er en moderne enebolig ferdig gipset. Boligen er på 140,1 kvadratmeter, og består av tre soverom, loftstue, og en stue i 1.etasje kombinert med et flott kjøkken. Smarthus er inkludert i prisen.

Boligen har en stilren fasade, store vindusflater og smarte takvinduer som sørger for luftige og lyse rom.

Planløsningen er også svært god, boligen har en sportsbod med ekstra inngang samt en loftstue som oppleves svært romslig og luftig. Dette er virkelig en bolig som gir deg mye for pengene. 

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Populære Noomi

Vi har nå tatt vår populære Noomi og gjort denne om til Noomi Flexi. Dette er en ferdig gipset leveranse hvor du kan gjøre resten av jobben innvendig selv. Dette mener vi er en sikker vinner sier Per Morten Døhl Petersen, Salgssjef

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

1. Rådgivning

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg