zara

Zara er for deg som ønsker deg en tradisjonell bolig.

Husmodellen Zara er et av våre tradisjonelle ferdighus med liggende bekledning og vinduer med sprosser. Huset har et klassisk og tidløst design og innvendig finner du 3 romslige soverom, to baderom og stue kombinert med et flott kjøkken, med andre ord – midt i blinken for en familie på fire.

product icon

Herskapelige hus

3 soverom

product icon

P-rom: 130,9 m2

BRA: 143 m2


Terrassedøren i første etasje knytter raskt stue og kjøkken til hage og natur og i samme etasje finner du også et vaskerom med egen dør ut til hagen. I 2. etasje ligger soverommene og et stort bad med varmekabler og trendy fliser. Husets loftstue er luftig med egen utgang til balkongen i andre etasje.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus  

Byggeprosessen

null

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Relaterte ferdighus

Linnea er et lite og svært arealeffektiv ferdighus med alt på ett plan. Legg merke til spisestuen, som bades i lys og luft. Huset rommer 2 soverom i tillegg til romslig entre og en praktisk sportsbod.