zara

Zara er for deg som ønsker deg en tradisjonell bolig.

Husmodellen Zara er et av våre tradisjonelle ferdighus med liggende bekledning og vinduer med sprosser. Huset har et klassisk og tidløst design og innvendig finner du 3 romslige soverom, to baderom og stue kombinert med et flott kjøkken, med andre ord – midt i blinken for en familie på fire.

Herskapelige hus

3 soverom

P-rom: 130,9 m2

BRA: 143 m2


Terrassedøren i første etasje knytter raskt stue og kjøkken til hage og natur og i samme etasje finner du også et vaskerom med egen dør ut til hagen. I 2. etasje ligger soverommene og et stort bad med varmekabler og trendy fliser. Husets loftstue er luftig med egen utgang til balkongen i andre etasje. 

Relaterte ferdighus

Linnea er et lite og svært arealeffektiv ferdighus med alt på ett plan. Legg merke til spisestuen, som bades i lys og luft. Huset rommer 2 soverom i tillegg til romslig entre og en praktisk sportsbod.

Populære innlegg

Noelle XL er et at våre ferdighus

Når du skal bygge drømmehuset, vil du gjerne ha høy kvalitet til en rimelig pris. I tillegg er det en fordel hvis du kan flytte inn så raskt som mulig. Takket være konseptet «ferdighus», er dette en drøm som enkelt kan oppfylles.

Et flott kjøkken fra en Aurora

Interiørdesigneren avslører kriteriene som er sentrale for å skape et drømmehus, og gir gode råd for innredning, design og inspirasjon til kjøkkenet – husets kjerne.