Konseptet Nelly – Mulighetenes bolig

image

Nelly A, B og C, er en gjennomarbeidet boligserie med arkitekttegnede tilleggsmoduler. Vi kaller dette ”mulighetenes bolig”. Boliger som enkelt kan tilpasses etter tomt, økonomi og familiestørrelse. Serien har blitt utviklet med tanke på å skape gode, funksjonelle planløsninger, som passer til akkurat ditt behov.

Moderne hus

Har du en tomt, men er usikker på hva slags hus du ønsker å bygge? Det finnes mange muligheter, og blant disse er moderne hus en stor favoritt.

Med et moderne hus kan du få en bolig med et tidsriktig uttrykk og praktiske løsninger. Dette er altså et trygt valg om du drømmer om en funksjonell bolig til deg og familien.

Nelly A, B og C, tar alle utgangspunkt i det populære ferdighuset Nelly, som er et praktisk og stilfullt ferdighus på to etasjer med god planløsning.

Konseptet Nelly

Nelly A, B og C, er en gjennomarbeidet boligserie med arkitekttegnende tilleggsmoduler. Vi kaller dette "mulighetenes bolig" Boliger som enkelt kan tilpasses etter tomt, økonomi og familiestørrelse. Serien har blitt utviklet med tanke på å skape gode, funksjonelle planløsninger, som passer til akkurat ditt behov.

Nelly A

Basert på den populære husmodellen Nelly, kan du nå utvide etter eget behov. I Nelly A får du en utvidet stueavdeling, hvor det frigir plass til et større spisebord eller å dele boligen inn i forskjellige siner. BRA på 195,5 kvadratmeter og fem soverom.

I andre etasje får du et stort soverom med omkledningsrom.

Plantegninger Nelly A fra ABChus hovedetasje
Plantegninger Nelly A fra ABChus andre etasje

Nelly B

Ønsker du et større kjøkken, hvor du kan tilpasse som du selv ønsker, gir Nelly B muligheten til det. Store vinduer fyller huset med lys gjennom hele året, og gir boligen et fantastisk særpreg. Den åpne kjøkkenløsningen er et perfekt utgangspunkt for hyggelige lag. Her er det god plass rundt både kjøkkenøy og spisebord. BRA 194,9 kvadratmeter og fire soverom.

I andre etasje er det lagt til rette for større hovedsoverom med eget en-suite bad og utgang til en stor deilig overbygget balkong. I tillegg får du en utvidet loftstue.

Plantegninger husmodellen Nelly B hovedetasje
Plantegninger husmodellen Nelly B andre etasje

Nelly C

Om du derimot ønsker full pakke, byr Nelly C på dette. Her har vi kombinert Nelly A og B til familien som trenger stor plass og gode planløsninger. BRA 219,6 kvadratmeter og fem soverom.

I andre etasje finner vi også en ekstra stue, hvor de yngre kan boltre seg i lek. Fra denne stuen har man også direkte adkomst til en stor veranda.

Les mer om Nyheten Nelly C her

Plantegninger husmodellen Nelly C hovedetasje
Plantegninger husmodellen Nelly C andre etasje

Med tilleggsmodulene Nelly A, B og C, kan du skape akkurat det huset som passer deg og familien din best.

Kom i gang med husbygging på 1, 2, 3 med ferdighus!

Hos ABChus finner du mange flotte eneboliger, tomanns- og flermannsboliger som kan fås med rask byggetid. Vi tar oss av hele byggeprosessen, slik at du kan fokusere på andre ting mens du venter på å få nøklene overlevert.

Enten du vil bygge hus med utleiedel, tomannsbolig eller enebolig, har vi en løsning for deg. Kontakt oss i dag for gode råd!

Huskatalogen 2022_2023

Les huskatalogen vår digitalt eller bestill den hjem GRATIS i posten. Ta gjerne en titt hjemmesiden hvor du kan se våre husmodeller og hyttemodeller.

Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.

Populære tema

Populære tema
Bygge husHytteMest lest
Huskatalogen 2022_2023

Bygge FERDIGHUS? Våre ferdighus er nøkkelferdig og du kan flytte rett inn!

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Hurtignavigering