Nyheten Nelly C – Boligen for deg som ønsker full pakke

image

Det er ikke mye som er bedre, enn når man klarer å oppfylle en drøm som betyr mye for en. Noen drømmer om å bygge et hus, mens andre drømmer om å bygge et hus utenom det vanlige. Et hus man kan bo i lenge, et hus som har det lille ekstra og et hus med god plass til hele familien og litt til. - Nelly C er et slikt hus - moderne hus.

Nelly er en av våre mest populære moderne ferdighus. Nå har vi utvidet boligen med to flotte tilleggsmoduler, som gir deg alt du trenger. Her får du hele fem soverom og tre bad, hovedsoverom med eget bad og walk-in-garderobe, vaskerom og sportsbod, i tillegg til en flott stor stue- og kjøkken-løsning og ikke minst mange flotte uteplasser. - Velkommen til Nelly C, en moderne enebolig.

Det første som møter deg, er den romslige entréen som fører inn til den store og svært romslige stue- og kjøkken-delen. Her har du hele 76 kvadratmeter til rådighet, noe som gir gode muligheter for å lage ulike soner for ulike aktiviteter.

Illustrasjon Nelly C 2022 kjøkken

Den åpne kjøkkenløsningen har god plass til både kjøkkenøy og egen spiseplass. Kjøkkenet har også hele tre vinduer og utgang til en koselig overdekket terrasse. Her er det enkelt å ta middagen med ut når været viser seg fra sin gode side, og skulle det komme en liten regnskur gjør det ingenting, her sitter man trygt under tak.

Slik skaper du stilen på kjøkkenet

Et stort rundt bord passer perfekt godt på et kjøkken, da det vil være med å bryte opp de mange rette linjene. Velg også gjerne stoler med myke former. For å få den lune og eksklusive stilen velger du møbler av god kvalitet og godt design, og gjerne i mørke og varme tresorter som valnøtt.

Vi ser at mange nå er opptatt av å få mer farge inn på kjøkkenet, gjerne i kombinasjon med naturlige materialer som tre og stein, og med jordfarger og detaljer i sort. Her har vi valgt en fargepalett med ulike brune og beige toner, fra mørkt tre til karamellfarget på interiøret og matt greige eller lun terrakotta på veggene.

Illustrasjon Nelly C 2022 stue

Stua som ligger i forlengelse av kjøkkenet, har god plass og store vinduer som gir flott lysinnfall. Nelly C er huset som gir lyst til å invitere gjester. Her er det plass til mange rundt spisebordet, og stue- og kjøkken-delen har flere ulike soner som gjør det til et koselig sted å være. Den ene delen av stua ligger litt tilbaketrukket, noe som egner seg godt til å lage en egen loungesone med en stor myk sofa og gode lenestoler. Du får også god plass til å lage et mini bibliotek, med bokreoler og lesestoler, som inviterer til den gode samtalen.

Slik skaper du stilen i stuen

Vi har valg å vise en dempet og lun fargepalett på stuen. Ulike brune og beige toner fra mørkt tre til karamellfarget skinn vil være gode valg. På veggene vil en helt matt greige, eller en lun støvet terrakotta være med på å gjøre rommene lunere. Valnøtt som tresort passer spesielt godt til denne stilen. Det gir et stilfullt og eksklusiv preg. Velg møbler av god kvalitet og godt design. ha heller få, men utvalgte møbler.

Store statement lamper er med på å skape stilen. Velg lamper som gjør noe ut av seg. Gå for de gylne tonene. Gyllent metall som messing, kobber og gull og lamper med kupler av glass i røykfargede toner. Store tunge gardiner, som går helt opp til taket vil skape lunhet.

Hotellsoverom

Her har vi innredet soverommet som en eksklusiv hotellsuite. En stor sengegavl i valnøttre, er med på å understreke den eksklusive stilen. Et konsollbord og nattbord i samme tresort vil skape en fin helhet, og et stort speil gir romfølelse.

Noe av det viktigste for å skape en lun og eksklusiv stil på soverommet, er sengen. Velg en stor behagelig seng med en polstret sengegavl. Fyll den med store hotellputer, luksuriøst sengetøy og et flott sengeteppe. Å innramme sengen med et stort mykt teppe, som er godt å sette beina på når du står opp av senga om morgenen.

Store lamper hever rommet og gir en koselig belysning. Taklampe gir også mer plass på nattbordene.

Hovedsoverom i den moderne ferdighusmodellen Nelly C

Du vet den følelsen, når man våkner om morgenen og tror man er i en luksuriøs hotellsuite. Hovedsoverommet i Nelly C har skrå himling med store vinduer, noe som gir ekstra mye lys og luft. Her har du også utgang til egen overbygget veranda og et eget omkledningsrom. Ikke rart at det gir ferie-assosiasjoner.

I andre etasje finner du også boligens andre fire soverom i tillegg til en stor, flott loftstue på hele 35 kvadratmeter. Nelly C er utviklet med den moderne familien i tankene. Her har barna mulighet til å trekke seg tilbake på egne soverom og å være sosial i boligens mange soner. Med så mange soverom er det også enkelt å få plass til både hjemmekontor og gjesterom.

Boligen består av store rom for en hver smak. Hva med å innrede til et praktisk hjemmekontor i et av husets soverom? Ta en titt på planløsningen i boligen!

En lun og eksklusiv stil passer godt til Nelly C. Her får du litt tips til å skape stilen:

Velg en dempet og lun fargepalett, da får du en god base. Ulike brune og beige toner fra mørkt tre til karamellfarget skinn vil være gode valg. På veggene vil en helt matt greige, eller en lun støvet terrakotta være med på å gjøre rommene lunere. Valnøtt som tresort passer spesielt godt til denne stilen. Det gir et stilfylt og eksklusivt preg. Velg møbler av god kvalitet og godt design. Ha heller få, men utvalgte møbler. Store statement lamper er med på å skape stilen. Velg lamper som gjør noe ut av seg. Gå for de gylne tonene. Gyllent metall som messing, kobber og gull og lamper med kupler av glass i røykfargede toner. Store tunge gardiner, som går helt opp til taket vil også skape lunhet.

Denne boligen finnes i flere varianter: Nelly, Nelly A, Nelly B og Nelly for skråtomt. Ta kontakt med din lokale boligkonsulent for mer informasjon.

Ferdighusmodellen Nelly C fasade side

Vi i ABChus har egne tekniske tegnere og boligkonsulenter som bistår deg med både gratis tomtebefaring og plassering av huset i 3D på tomten. Dette for at vi kan kartlegge, samt vise deg akkurat hvordan det vil bli på eiendommen din.

Hva er inkludert i prisen?

Våre ferdighus er designet ut i fra hva våre kunder har fortalt oss om sine ønsker for drømmebolig. Disse har vi kombinert med vår tekniske ekspertise om hvordan du bygger best og mest effektivt. Som et resultat har vi utviklet forskjellige hus med planløsninger og design som er gjennomtenkt og tilrettelagt for familielivets ulike stadier.

Nelly C inngangsparti

I samarbeid med interiørkonsulenter er farger, overflater, kjøkken og innredning av baderom valgt med fokus på kvalitet og trender. Du kan velge å bygge huset som det er designet i utgangspunktet, eller du kan velge en rekke tilvalg. Ønsker du å lese mer om våre tilvalg? Se tilvalgsbutikken her.

Hva er inkludert i leveransen?

  • Smarthus
  • Komplett kjøkken fra Drømmekjøkkenet
  • Hvitevarer fra Siemens
  • Trapp fra Trapperingen
  • Flislagte bad med store, moderne fliser, varmekabler og downlights
  • Malte gipsvegger med listefritt i himlingen
  • Parkett i begge etasjer
  • Støpt plate / grunnmur er inkludert

Har du en tomt allerede, anbefaler vi alltid å ta en uforpliktende tomtebefaring og en boligprat med en av våre boligkonsulenter. Vi har tekniske tegnere som også tilbyr gratis plassering av huset på din tomt i 3D. Dette for å se akkurat hvordan det kan bli på din eiendom.

Se prislisten på våre ferdighus her.

Les huskatalogen vår digitalt eller bestill den hjem GRATIS i posten. Ta gjerne en titt hjemmesiden hvor du kan se våre husmodeller.

ABChus huskatalog

Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.

Populære tema

Populære tema
Bygge husHytteMest lest
Huskatalogen 2022_2023

Bygge FERDIGHUS? Våre ferdighus er nøkkelferdig og du kan flytte rett inn!

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

image
Byggeregler
Aurora_2022_fasade

Hurtignavigering