Nelly B fasade illustrasjonIllustrasjon Nelly C 2022 kjøkkenNelly B soveromPlantegning for Nelly BPlantegning for Nelly BFasade for Nelly BFasade for Nelly BFasade for Nelly BFasade for Nelly BFasade for Nelly BFasade for Nelly BFasade for Nelly B

Se flere av våre øvrige priser her: https://abchus.no/ferdighus-priser/

Nelly B – en smart familiebolig med det lille ekstra

Nelly B er en smart og moderne familiebolig med det lille ekstra! Her får du et romslig kjøkken og en luksuriøs soveromsavdeling med overbygd veranda i andre etasje. Boligen er på hele 194,9 kvadratmeter og her får du plass til familien og hjemmekontoret. 

Nelly B har en stor og lys stue med åpen kjøkkenløsning. Her får du plass til stort spisebord eller en ekstra sittegruppe. Boligen har store vinduer og utgang til overbygd uteplass.

I andre etasje har du en stor foreldreavdeling bestående av et stort soverom med skråhimling, omkledningsrom og utgang til veranda.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Dette huset kan finansieres gjennom Husbanken

Du kan søke om lån fra Husbanken til å bygge eller oppgradere bolig. Forutsetningen er at du planlegger for høy kvalitet innenfor miljøvennlige løsninger eller tilgjengelighet.

Våre boligkonsulenter gir deg god veiledning ifht. dine spørsmål tilknyttet finansierings løsninger, og vi har også en egen dedikert husbanklån spesialist i finansavdelingen.

Her kan du lese mer om Husbankens generelle krav.

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

1. Rådgivning

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg

blogg
Nelly er et praktisk og stilfullt ferdighus med 2 fulle etasjer og god planløsning. Det moderne ferdighuset er på 167,7 kvadratmeter og består av hele fire soverom, to bad, to flotte stuer, vakkert ildsted og et eget vaskerom. Dette er med andre ord et ferdighus som er helt perfekt for en aktiv familie på fire.