arwen med carport

Er du på jakt etter et arealeffektivt hus med funkispreg?

Arwen er et moderne funkishus med 3 soverom, to bad og et romslig vaskerom, og er helt perfekt for den aktive familien. Her får du også en praktisk carport med sportsbod i nær tilknytning til inngangspartiet.

product icon

Funkishus

3 soverom

product icon

P-rom: 134,6 m2

BRA: 142,4 m2


Dette er et funkishus hvor oppholdsrommene er i 2. etasje. Her finner vi stue og kjøkken, samt et soverom med tilhørende bad og walk in garderobe. Den åpne planløsningen gir mulighet for gode samtaler, uansett hvor i etasjen du befinner deg. Nyt lange sommerkvelder eller en fin ettermiddag om høsten på den overbygde terrassen i andre etasje.

Skulle du ha behov for flere soverom?  Nå har du mulighet til å endre på husets planløsning ved å fjerne carporten og ha 2 ekstra soverom der carporten var, om du skulle ønske dette. Boligen får du også til skrå tomt.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Funkishus Arwen

Arwen er designet ut ifra et behov etter en bolig med liten grunnflate. Vi ser jo at tomter i tettbebygde strøk blir mindre og mindre og vi trengte derfor en slik bolig. Og vi er svært fornøyd med hvordan vi har klart å designe Arwen!rnrnØyvind Nilsen, Produktsjef

Byggeprosessen

null

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg

null
Arwen er et funkishus hvor oppholdsrommene er i 2. etasje. Her finner vi stue og kjøkken, samt et soverom med tilhørende bad og walk-in garderobe. Ønsker du å vite mer om våre nøkkelferdige hus?