Nyheten Mynte – Drømmen om eget hus

image

Kaffetrakteren putrer på kjøkkenbenken. Det er en rolig sommermorgen. Du slår dørene opp til terrassen og setter deg ut i sola og nyter en stille stund før resten av huset våkner. Det å ikke mye som slår følelsen av å ha sitt helt eget hus.

Da vi tegnet Mynte, hadde vi et viktig mål. Vi ønsket å skape en bolig som kunne hjelpe flest mulig til å oppfylle drømmen om å bo i eget hus. Vi ønsket å lage et smart hus, der alt man trenger, er plassert i første etasje, slik at andre etasje kan være uinnredet så lenge man selv vil. Etter hvert, om man får lyst, eller om behovet for mer plass skulle melde seg, kan man i eget tempo utvide plassen og skape akkurat den boligen man ønsker seg.

Vi er derfor stolte av å kunne presentere nyheten Mynte, som er den perfekte boligen for førstegangsetablerende, småbarnsfamilier eller eldre som ønsker å ha en lettstelt og tradisjonell bolig, med alt man trenger på en flate. Boligen er ekstra gunstig for unge som ønsker å komme seg ut på boligmarkedet, og bygge seg en egen bolig til en rimelig penge.

Plantegninger viser hovedetasjen i husmodellen Mynte

Mynte har en grunnflate på 106,5 kvadratmeter som er svært godt utnyttet. Her får du både en romslig stue og kjøkkenløsning, et delikat bad, stor sportsbod, to soverom og ikke minst et eget stort omkledningsrom.

Det at alt er på én flate, er ekstra praktisk om man er eldre og ønsker å bo i egen bolig så lenge som mulig. Men det er også et stort pluss at man som nybakte småbarnsforeldre har alt man trenger lett tilgjengelig.

En annen fordel med Mynte er at du har mange spennende tilvalg. Du kan for eksempel velge å sette inn takvinduer som er med på å løfte boligen og gi den et enda mer moderne preg. Du kan også få høyere vinduer i kjøkkendelen som gir enda mer lys inn i stua.

Stue i husmodellen Mynte

Noe av det beste med å ha sitt eget hus, er at man kan innrede det akkurat slik man vil. Her ser du stua til Mynte, innredet i en lys og naturlig stil. Fargepaletten går i naturlige farger som henter inn grønntoner fra omgivelsene, kombinert med hvit, beige og lyst tre. Det skaper et rolig og harmonisk uttrykk. De lyse lette gardinene og bruken av myke tekstiler, puter og tepper, er også med på å skape den gode stemningen.

Star kjøkken i husmodellen Mynte

Det er mange muligheter for å få det slik man selv ønsker. Her er kjøkkenet innredet i en landlig og uformell stil. Fargepaletteen er støvet grønn, kombinert med varm, lys grå og hvit. Det er valgt kjøkkenfronter med profiler og store skuffer, og en stor kjøkkenøy fører tankene tilbake til en gammel landhandel. Benkeplaten i hvit marmor er en fin detalj sammen med gamle skjærebrett og kjøkkenting stående fremme i krukker.

Kjøkken fra Drømmekjøkkenet gir kundene våre et betydelig større utvalg og mulighet for individuell tilpassing av drømmehuset. Drømmekjøkkenet har et bredt og tidsriktig sortiment og er en trygg leverandør som produserer kvalitetsprodukter med lang levetid.

Kjøkken i ferdighuset Mynte, sett fra gangen

Her er kjøkkenet innredet i en moderne lun stil. Det har rene og enkle linjer, men det er samtidig et koselig og innbydende sted å samles. Det er valgt enkle lyse kjøkkenfronter kombinert med benkeplate i lyst tre, og få overskap for å gjøre det så lyst og luftig som mulig. Naturlige materialer som en samling med skjærebrett i tre, krukker i keramikk, hvitt porselen og skåler med frukt og grønnsaker, gir varme til rommet. Til belysning er det valgt store lamper i munnblåst glass med organiske former. Det lyse gulvet og lys beige på veggene, gjør rommet lyst og lunt.

Soverom i det tradisjonelle ferdighuset Mynte

Det å ha eget omkledningsrom, eller walk-in-closet,  er en drøm for mange. På hovedsoverommet får du akkurat det. Fargepaletten, med toner av grønt og lyst tre, er ført videre fra resten av boligen for å skape en fin helhet.

Ferdighus til fast pris

Er Mynte huset for deg?

Vi har tatt utgangspunkt i kundetilbakemeldinger når vi designer våre ferdighus. Tilbakemeldingene er kombinert med vår tekniske ekspertise om hvordan man bygger best og mest mulig effektivt. Resultatet er forskjellige hus med planløsninger og design som er gjennomtenkt og tilrettelagt for flere stadier i livet.

Flere interiørkonsulenter har vært involvert i valg av farger, overflater, kjøkken og innredning av baderom, hvor trender og kvalitet har blitt vektlagt. Hos oss kan du velge å bygge etter standard eller du kan gjøre en rekke tilvalg tilpasset dine ønsker.

Visste du at? vi leverer Smartus som standard i våre ferdighus. Les mer om Smarthus her.

Hva er inkludert i vår faste pris?

  • Komplett kjøkken fra Drømmekjøkkenet
  • Hvitevarer fra Siemens
  • Smarthus; styr lys, varme, ventilasjon og ytterdøren via smarthusappen
  • Flislagte bad med store, moderne fliser, varmekabler og downlights
  • Malte gipsvegger med listefritt i himlingen
  • Parkett i begge etasjer
  • Trapp fra Trapperingen
  • Teknisk enhet fra Kardia; alt det tekniske til huset er samlet i ett skap med hvite, slette skyvedører
  • Støpt plate / grunnmur er inkludert

Se prislisten på våre ferdighus her.

Har du en tomt allerede, anbefaler vi alltid å ta en uforpliktende tomtebefaring og en boligprat med en av våre boligkonsulenter. Vi tilbyr også gratis plassering av huset på din tomt i 3D. Dette for å se akkurat hvordan det kan bli på din eiendom. Under ser du en oversikt over noe av det som er inkludert i vår standardleveranse.

Les huskatalogen vår digitalt eller bestill den hjem GRATIS i posten.

Følg gjerne ABChus på Facebook og Instagram for mer inspirasjon.

Populære tema

Populære tema
Bygge husHytteMest lest
Huskatalogen 2022_2023

Bygge FERDIGHUS? Våre ferdighus er nøkkelferdig og du kan flytte rett inn!

Boligdrømmen. Smak på ordet og la tankene fly fra rom til rom.

I vår NYE HUSKATALOG kan du se mange unike hjem til fast pris. Huskatalogen er i trykken nå, så vær tidlig ute. Last den ned digitalt i dag!

Relaterte artikler

Ferdig utvendig - vårt selvbyggerkonsept - ABChus

Selvbyggerkonseptet – ferdig utvendig: Bygg hus til en rimelig pris og realiser boligdrømmen med egeninnsats

Se vårt selvbyggerkonsept! I en tid hvor at fra renter til matvarepriser øker kan boligmarkedet...

Vindy tilpasset skrå tomt
Mikrohus Fossekall ABChus

Hurtignavigering