Noelle - ferdig utvendig

Pris ferdig utvendig ØST: fra kr 3.502.000 inkl. mva

Pris ferdig utvendig VEST: fra kr 3.591.000 inkl. mva

Pris ferdig utvendig MIDT: fra kr 3.591.000 inkl. mva

– En moderne tomannsbolig

Utforsk friheten og fleksibiliteten som kommer med vårt selvbyggerkonsept "ferdig utvendig". Vi gir deg en solid start med en bolig som er komplett fra utsiden, inkludert en robust struktur, forseglede yttervegger, og et belagt tak. Den tekniske infrastrukturen er klar for profesjonelle håndverkere.

Ditt nye hjem blir ikke bare funksjonelt, men også stilfullt. Et elegant bad, med kvalitetsfliser, flott innredning og behagelige varmekabler venter på deg. I tillegg er det lagt til rette for smarthus-teknologi og en teknisk enhet, inkludert en pålitelig varmtvannsbereder og et sikringsskap.

Med de grunnleggende elementene og strukturene på plass, er scenen satt for deg. Bruk egeninnsats på det innvendige arbeidet i ditt eget tempo. Ved å gjøre deler av arbeidet selv som for eksempel, male, legge gulv og montere kjøkken, kan du spare stort.

Les mer om vårt selvbyggerkonsept "ferdig utvendig" her.

Tomannsboligen Noelle består av to enheter som hver har tre soverom, to bad, en åpen stue- og kjøkkenløsning og en egen loftstue i andre etasje. Tomannsboligen er på 104,3 m² per enhet som gir deg god boltreplass! 

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Fakta og Mål

BRA

208,6

BRA Pr. Enhet

104,3 m²

Grunnflate

121,8

BYA

127,8 m²

Soverom

3+3

Sportsbod

Ja

Tak

Saltak

P-rom

196,0 m²

Etasjer

2

Bad/WC

2+2

Energikarakter

A

P-rom Pr. Enhet

98,0 m²

Mønehøyde

7,5 m

Antall Solgte

30 solgte

Gesimshøyde

4,9 m

Takvinkel

30 grader

Energikarakter Farge

Red

Lengde

13,9 m

Bredde

11,2 m

Smarthus

Ja

Her kan du se deler av planløsningen i 2.etasje i tomannsboligen Noelle. Boligen har hele 3 soverom.

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Relaterte ferdighus

Relaterte ferdighus

Populære innlegg

image

ABChus først med smarthusløsning som standard

ABChus er den første av de norske aktørene i elementhusmarkedet som tilbyr smarthusteknologi som standard i alle husmodeller. Det betyr at man i tillegg til tradisjonelt elektrisk anlegg nå kan styre lys, varme og ventilasjon på en enkel og brukervennlig måte med systemet Kardia Smart.

image

Gå sammen om å bygge en tomannsbolig!

Å komme inn på boligmarkedet, er en utfordring. Spesielt når man er ung. Det som er sikkert er at trenden gjennom flere tiår har vist at en tomannsbolig er en god investering.