Mikrohus Sissik ABChus
Mikrohus Sissik ABChus

Mikrohus

Bygg små, smarte ferdighus

Vårt ABCkonsept består av små ferdighus. Konseptet baserer seg på boligløsninger som vil fremme en enklere livsstil, økonomisk overkommelighet og bærekraftighet. 

Mikrohus passer ikke nødvendigvis for alle, men for de som verdsetter økonomi, enkelhet og miljøvennlighet, eller har en liten tomt kan ABCkonsept være en attraktiv boligløsning.

Det er flere fordeler med å bygge små ferdighus, blant annet: 

• Økonomiske fordeler

• Mindre vedlikehold

• Miljøvennlige boliger

• Redusert gjeldsbyrde

Ved å kombinere disse faktorene kan våre mikrohus gi et mer miljøvennlig alternativ til tradisjonelle boliger. Det er viktig å merke seg at miljøvennligheten til et hus ikke bare avhenger av størrelsen, men også av materialvalg, energieffektivitet og livsstilen til eierne.

Sorter etter:
Filtrer etter:

  Meld meg på nyhetsbrev!

  Gjør som 10.000 andre personer i jakt på sitt nye drømmehus. Få nyheter direkte i innboksen.

  Spørsmål og svar

  Her kan du finne de mest stilte spørsmålene. Om du ikke finner svar her så kan du alltids starte opp en chat eller sende e-post direkte till ditt nærmeste kontor.

  Drømmekjøkkenet

  Hva kan man velge som tilvalg?
  Tilvalgene du kan velge mellom er blant annet kjøkkenfronter, håndtak, benkeplate og hvitevarer.
  Hvem er deres samarbeidspartner på kjøkken?
  Vi er stolt forhandler av Drømmekjøkkenet sine kjøkken. Siemens leverer alle hvitevarene i våre boliger, både som standard og som tilvalg.

  Priser

  Har dere en prisliste?
  Vi har en prisliste for alle våre ferdighus. For å få denne tilsendt må du legge igjen epostadressen din her. Prisene kan du også se på vår hjemmeside;  /ferdighus-priser/

  Smarthus

  Hva er inkludert i mitt Smarthus?
  Via Smarthusappen kan du styre både varme, lys, luftkvalitet og dørlås. Dette gir deg full oversikt og kontroll over din bolig vet et tasteklikk.
  Hvor finner jeg mer informasjon om mitt Smarthus?
  Finner du ikke den informasjonen du leter etter på denne siden kan du sende oss en mail på post@abchus.no eller besøke www.kardia.no

  Våre husmodeller

  Har dere en prisliste?
  Vi har en prisliste for alle våre ferdighus. For å få denne tilsendt må du legge igjen epostadressen din her. Prisene kan du også se på vår hjemmeside;  /ferdighus-priser/