noelle

Noelle er en topp moderne tomannsbolig med gode planløsninger og med alle krav til komfort ivaretatt.

Hver av enhetene består av tre soverom, to bad, peis, en åpen stue- og kjøkkenløsning og en egen loftstue i andre etasje. Tomannsboligen er på 208,6 kvadratmeter fordelt over 2 enheter, men allikevel er det mer enn nok plass til å boltre seg på for både unge som gamle, store som små.
product icon

Tomannsbolig

3+3 soverom

product icon

P-rom: 196 m2

BRA: 208,6 m2


Dette er en moderne tomannsbolig med fine detaljer. Felter med smalere kledning samt store og spennende vindusløsninger, gir boligen et innbydende utseende. Ved å fjerne takutstikket samt gi boligen en ton-i-ton fargepalett på eksteriøret, får Noelle «låve-stilen» som har etablert seg i markedet. 

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Byggeprosessen

null

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg

Nelly et rimelig hus
Du vil ha et flott kjøkken og bad, parkett på gulvet, spotter i taket, minst mulig feil ved huset i ettertid, og du ønsker det til en veldig god pris. Er det mulig? Ja, visst. Her får du tips til hvordan du bygger hus med gode løsninger uten at det koster skjorta.