Ferdighuset NoelleNoelle stue 2Stue i tomannsboilg Noelle XL leilighet 1Entre i tomannsboilg Noelle XLLoftstue i tomannsbolig Noelle XL leilighet 1Loftstue i Noelle XL leilighet 1Noelle XLPlantegning for NoellePlantegning for NoelleFasade for NoelleFasade for NoelleFasade for Noelle

Se flere av våre øvrige priser her: https://abchus.no/ferdighus-priser/

Noelle er en topp moderne tomannsbolig

Hver av enhetene består av tre soverom, to bad, peis, en åpen stue- og kjøkkenløsning og en egen loftstue i andre etasje. Tomannsboligen er på 208,6 kvadratmeter fordelt over to enheter, men allikevel er det mer enn nok plass til å boltre seg på for både unge som gamle, store som små.

Dette er en moderne tomannsbolig med fine detaljer, gode planløsninger og med alle krav til komfort ivaretatt. Felter med smalere kledning samt store og spennende vindusløsninger, gir boligen et innbydende utseende. Ved å fjerne takutstikket samt gi boligen en ton-i-ton fargepalett på eksteriøret, får Noelle «låve-stilen» som har etablert seg i markedet. 

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Dette huset kan finansieres gjennom Husbanken

Du kan søke om lån fra Husbanken til å bygge eller oppgradere bolig. Forutsetningen er at du planlegger for høy kvalitet innenfor miljøvennlige løsninger eller tilgjengelighet.

Våre boligkonsulenter gir deg god veiledning ifht. dine spørsmål tilknyttet finansierings løsninger, og vi har også en egen dedikert husbanklån spesialist i finansavdelingen.

Her kan du lese mer om Husbankens generelle krav.

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

1. Rådgivning

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg

blogg
Du vil ha et flott kjøkken og bad, parkett på gulvet, spotter i taket, minst mulig feil ved huset i ettertid, og du ønsker det til en veldig god pris. Er det mulig? Ja, visst. Her får du tips til hvordan du bygger hus med gode løsninger uten at det koster skjorta.   Av: Chili Media