noelle

Noelle er en topp moderne tomannsbolig med gode planløsninger og med alle krav til komfort ivaretatt.

Hver av enhetene består av tre soverom, to bad, peis, en åpen stue- og kjøkkenløsning og en egen loftstue i andre etasje. Tomannsboligen er på 208,6 kvadratmeter fordelt over 2 enheter, men allikevel er det mer enn nok plass til å boltre seg på for både unge som gamle, store som små.

product icon

Tomannsbolig

3+3 soverom

product icon

P-rom: 196 m2

BRA: 208,6 m2


Dette er en moderne tomannsbolig med fine detaljer. Felter med smalere kledning samt store og spennende vindusløsninger, gir boligen et innbydende utseende. Ved å fjerne takutstikket samt gi boligen en ton-i-ton fargepalett på eksteriøret, får Noelle «låve-stilen» som har etablert seg i markedet. 

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus

Byggeprosessen

null

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Relaterte ferdighus

Noelle XL er i likhet med Noelle, en topp moderne tomannsbolig. XL-modellen er litt større og er i tillegg komplett med store og flotte takvinduer i toppetasjen.

Tuva 2M er en moderne tomannsbolig med funkispreg, store vinduer og et stilig kjøkken med barløsning.

Populære innlegg

Nelly et rimelig hus

Du vil ha et flott kjøkken og bad, parkett på gulvet, spotter i taket, minst mulig feil ved huset i ettertid, og du ønsker det til en veldig god pris. Er det mulig? Ja, visst. Her får du tips til hvordan du bygger hus med gode løsninger uten at det koster skjorta.