nora

Nora er det perfekte hjemmet for deg som drømmer om et funkishus.

Den moderne boligen har et klart funkispreg, med stramme linjer og spennende løsninger. Huset er på 145,9 kvadratmeter, og er komplett med tre soverom, to bad, peis, sportsbod og to stuer – den ene kombinert med et topp moderne kjøkken med egen kjøkkenøy.

product icon

Funkishus

3 soverom

product icon

P-rom: 136,2 m2

BRA: 145,9 m2


Boligen har en god planløsning og et areal som er effektivt utnyttet. Løsningen med framtrekket i front av fasaden, gir ferdighuset et harmonisk uttrykk. Og hvem kunne vel ikke tenke seg egen utgang til balkong fra hovedsoverommet? Her kan man nyte morgenkaffen mens man har full oversikt over hva som skjer i hagen. 

Byggeprosessen

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Relaterte ferdighus

Når du trenger plass, og tomten er smal er Arwen det passende huset. Arwen er en moderne bolig med tre soverom, to bad og et romslig vaskerom, og er helt perfekt for den aktive familien.

Noomi er et av våre mest populære ferdighus. Dette er en moderne og billig enebolig av høy kvalitet.

Populære innlegg

De siste årene har funkishus, ofte bare kalt funkis, blitt stadig mer populært her til lands. Det er som om funkis-bølgen skyller over oss. Nå er det til og med mulig å bygge funkis som modulhus, noe som var helt utenkelig da funksjonalismen var på høyden av sin popularitet i mellomkrigstiden.

Før drømmen om en bolig kan bli virkelighet, må du sikre deg et lån. Her gir ekspertene deg grunnleggende kunnskap om finansiering av bolig, og forklarer forskjellene på ulike typer lån og betingelser.