Mynte

Mynte er en bolig med store muligheter

Mynte har en planløsning som er arealeffektiv, lys og luftig. Her får du et romslig kjøkken, et delikat baderom og et hovedsoverom med stort omkledningsrom. Boligen har en nøye utvalgt planløsning og er en bolig med mange muligheter. I denne boligen ligger alt du trenger plassert i hovedetasjen. Andre etasje leveres uinnredet.

Mynte er en lettstelt og tradisjonell bolig med alt du trenger på en flate. Huset har moderne detaljer, og peker seg ut som den perfekte boligen for førstegangsetablerende, småbarnsfamilien eller eldre. Boligen retter seg særlig mot unge som ønsker å komme seg ut på boligmarkedet.

I denne boligen ligger alt du trenger plassert i hovedetasjen, og andre etasje leveres uinnredet. Her kan du selv innrede andre etasje når tiden melder seg, uten å måtte flytte for å få en større bolig. For deg som er nevenyttig kan andre etasje by på store deler av egeninnsats, her er kun ytterveggene isolerte, og du som kunde står fritt til å innrede etasjen etter egne ønsker. I etasjen vil det bli muligheter for en deilig loftstue og flere soverom.

Ønsker du å gjøre tilvalg til boligen er takvinduer blant noe av det du kan velge mellom. Dette er med på å løfte boligen og gi et enda mer moderne preg. Du kan også få høyere vinduer i kjøkkendelen, som gir enda mer lys inn i stue. Ta en titt i vår tilvalgskatalog for en nærmere beskrivelse av materialtilvalg du kan gjøre i ditt ferdighus.

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus  

ABChus Husbanken logo

Dette huset kan finansieres gjennom Husbanken

Du kan søke om lån fra Husbanken til å bygge eller oppgradere bolig. Forutsetningen er at du planlegger for høy kvalitet innenfor miljøvennlige løsninger eller tilgjengelighet.

Våre boligkonsulenter gir deg god veiledning ifht. dine spørsmål tilknyttet finansierings løsninger, og vi har også en egen dedikert husbanklån spesialist i finansavdelingen.

Les mer om hvilke hus som tilfredsstiller husbankens krav til her.

Her kan du lese mer om Husbankens generelle krav.

*Gjelder ikke ferdig utvendig leveranse

Ferdig utvendig husleveranse

Mynte_Fasader_front

Oppdag friheten i vårt 'Ferdig Utvendig'-konsept – den ideelle løsningen for deg som ønsker å bygge ditt eget hus på en kostnadseffektiv måte. Vi leverer en bolig som er fullført utvendig, inkludert takstein, isolerte yttervegger og dampsperre. Alt er klargjort for installasjon av rør og elektrisitet, noe som sikrer et tørt og solid grunnlag for ditt videre arbeid.

Inkludert i leveransen finner du også et nøkkelferdig baderom utstyrt med fliser, moderne baderomsinnredning og varmekabler. Du får også avanserte smarthus-funksjoner og en toppmoderne teknisk enhet som inkluderer ventilasjon, varmtvannsbereder, sikringsskap og vannfordelerskap. Det unike ved dette konseptet er fleksibiliteten det tilbyr: Mens det ytre og mer komplekse arbeidet er ferdigstilt av oss, har du full frihet til å tilpasse og fullføre boligen som du ønsker.

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Fakta og Mål

BRA Total

150,7

BRA

95,8

Grunnflate

106,5

Soverom

2

Sportsbod

Ja

Tak

Saltak

Etasjer

1 (2)

BYA

108,7 m²

Bad/WC

1

Energikarakter

B

P-rom

86,7 m²

Mønehøyde

6,7 m

Gesimshøyde

3,4 m

Takvinkel

38 grader

Vaskerom

Ja

Energikarakter Farge

red

Lengde

13,1 m

Bredde

8,3 m

Smarthus

Ja

Stue i husmodellen Mynte

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

 • 1. Rådgivning
 • 2. Valg av hus
 • 3. Byggesøknad
 • 4. Bygging
 • 5. Overtakelse
 • 6. Garanti
 • Signering av kjøpskontrakt på tomt

  Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

  Par ser igjennom byggelån

  Vi utfører tomtebefaring for å sikre oss at huset dere drømmer om faktisk passer inn på tomten og kan bygges etter kommunens reguleringsbestemmelser. Når vi er enige om hustype og plassering på tomten, vil våre konsulenter begynne å jobbe med detaljene. I denne fasen utarbeides det situasjonsplan, tegninger og tilbud for husprosjektet deres.

  Et par signerer på lånepapirer

  Når kontrakten er signert, sendes byggesøknad til kommunen. Behandlingstid for en byggesøknad varierer fra kommune til kommune, men vanligvis tar det minimum 3 uker. Når byggesøknaden er ferdig behandlet og godkjent, gir kommunen igangsettingstillatelse (IG) som betyr at byggingen kan starte.

  Befaring på byggeplass

  Når IG foreligger fra kommunen, kaller vi inn til et oppstartsmøte hvor dere får møte deres egen prosjektleder. I dette møtet blir fremdriften for prosjektet gjennomgått og huset blir satt i bestilling.

  Overtakelse av bolig

  Underveis i prosjektet vil dere bli kalt inn på møter og befaringer for å sikre at alt blir slik dere har avtalt. Like før overtagelse vil vi sammen gjennomgå huset punkt for punkt for å sikre dette.Deretter kan vi sende en søknad om ferdigattest til kommunen. Når denne kommer fra kommunen, er det tid for overlevering. Dere har nå endelig blitt huseiere!

  image

  Et år etter overtagelse vil vi utføre en ettårsbefaring for å ta en gjennomgang av huset deres. Dette for å avdekke eventuelle feil eller mangler. Her blir det ført en protokoll med punkter og tidsfrister for utbedringer. Vi stiller i tillegg 5 års garanti etter Bustadoppføringslova. Alt dette gir deg nødvendig trygghet for at drømmeboligen blir levert som avtalt.

  Relaterte ferdighus

  Relaterte ferdighus

  Populære innlegg

  image

  Klassiske og tidløse Zara

  Husmodellen Zara er et av våre klassiske ferdighus med liggende bekledning og vinduer med sprosser. Huset har et tradisjonelt og tidløst design og innvendig finner du 3 romslige soverom, to baderom og stue kombinert med et flott kjøkken, med andre ord – midt i blinken for en familie på fire.

  image

  Småhus til de mindre tomtene

  Det er ikke alle som vil eller har behov for å bygge et stort hus på to etasjer. Det kan også hende at det rett og slett ikke er plass nok på tomten. Vi leverer både moderne og tradisjonelle husmodeller på under 140 kvadratmeter. 

  image

  Plantegninger for hus – hvordan forstå og lese dem?

  Mange tyr ofte til plantegninger for hus når de skal finne drømmehuset. Det kan imidlertid også være aktuelt å se på plantegninger for en bolig du allerede har kjøpt. Kanskje du ønsker å visualisere nye måter å møblere eller bygge ut boligen på?