Se flere av våre øvrige priser her: https://abchus.no/ferdighus-priser/

Mynte er for deg som ønsker en lettstelt bolig med store muligheter

Mynte har en planløsning som er arealeffektiv, lys og luftig. Her får du et romslig kjøkken, et delikat baderom og et hovedsoverom med stort omkledningsrom. Boligen har en nøye utvalgt planløsning og er en bolig med mange muligheter. I denne boligen ligger alt du trenger plassert i første etasje. Andre etasje leveres uinnredet.

Mynte er en lettstelt og tradisjonell bolig med alt du trenger på en flate. Huset har moderne detaljer, og peker seg ut som den perfekte boligen for førstegangsetablerende, småbarnsfamilien eller eldre. Boligen retter seg særlig mot unge som ønsker å komme seg ut på boligmarkedet, og bygge seg en bolig til en rimelig penge.

I denne boligen ligger alt du trenger plassert i første etasje, og andre etasje leveres uinnredet. Her kan du selv innrede andre etasje når tiden melder seg, uten å måtte flytte for å få en større bolig. For deg som er nevenyttig kan andre etasje by på store deler av egeninnsats, her er kun ytterveggene isolerte, og du som kunde står fritt til å innrede etasjen etter egne ønsker. I etasjen vil det bli muligheter for en deilig loftstue og flere soverom.

Ønsker du å gjøre tilvalg til boligen er takvinduer blant noe av det du kan velge mellom. Dette er med på å løfte boligen og gi et enda mer moderne preg. Du kan også få høyere vinduer i kjøkkendelen, som gir enda mer lys inn i stue. Ta en titt i vår tilvalgskatalog for en nærmere beskrivelse av materialtilvalg du kan gjøre i ditt ferdighus.

BRA totalt 150,7 m2 - BRA hovedetasje 95,8 m2

Vi leverer Smarthus som standard, les mer om det her: Smarthus  

Dette huset kan finansieres gjennom Husbanken

Du kan søke om lån fra Husbanken til å bygge eller oppgradere bolig. Forutsetningen er at du planlegger for høy kvalitet innenfor miljøvennlige løsninger eller tilgjengelighet.

Våre boligkonsulenter gir deg god veiledning ifht. dine spørsmål tilknyttet finansierings løsninger, og vi har også en egen dedikert husbanklån spesialist i finansavdelingen.

Her kan du lese mer om Husbankens generelle krav.

Illustrasjonene er kun ment som eksempler. Vi gjør oppmerksom på at bildene/illustrasjonene ikke nødendigvis samsvarer med plantegningene og avvik kan derfor forekomme.

Ønsker du vite mer om huset?

Legg igjen din epost så tar en av våre boligkonsulenter kontakt med deg for en uforpliktende prat.

Byggeprosessen

1. Rådgivning

Første gang vi møtes hjelper vi deg med å plukke ut den hustypen som best passer dine behov og din tomt. Vi gjennomgår de mulighetene som finnes på bakgrunn av de bestemmelsene som gjelder i kommunen boligen skal bygges i.

Populære innlegg

blogg
Husmodellen Zara er et av våre klassiske ferdighus med liggende bekledning, saltak og vinduer med sprosser. Huset har et klassisk og tidløst design og innvendig finner du tre romslige soverom, to baderom og stue kombinert med et flott kjøkken, med andre ord – midt i blinken for en familie på fire.